LIFESTYLE

Τα μοντέλα έβγαλαν φωτογραφίες κάτω από το νερό

GNTM: Ποιος ή ποια αποχώρησε χθες από το παιχνίδι;

Άλλη μια μοναδική εμπειρία βίωσαν οι διαγωνιζόμενοι του GTNM. Αποστολή των επίδοξων μοντέλων ήταν να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση.

Μια εντυπωσιακή, σε κάθε περίπτωση, φωτογράφιση για λογαριασμό καμπάνιας χυμών, η οποία απαιτούσε τεχνική, ψυχραιμία, χάρη και στοιχεία υποκριτικής. Ομάδα εξειδικευμένων δυτών, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, βρισκόταν διαρκώς δίπλα στους διαγωνιζόμενους, εγγυώμενοι την ασφάλεια τους. Ωστόσο, τα πολλαπλά ζητούμενα κάτω από το νερό δυσκόλεψαν τα περισσότερο μοντέλα πολύ περισσότερο από τις αρχικές τους προβλέψεις.

Έτσι, στο πλατό, οι κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν εκείνον ή εκείνην που θα έπρεπε να κλείσει την πόρτα του GNTΜ και να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του STAR.

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν λοιπόν να αποχωρήσει από το GNTM η Παρασκευή Κερασιώτη καθώς δεν κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να μην παρουσιάσει ορθή λήψη.

  • Ετικέτες: 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Παλιά η Ελλάδα ήταν γνωστή για την Νανά Μούσχουρη, τον Χατζηδάκη και τον Ρίτσο.
    Σήμερα στο κατάντημα και τον ξεπεσμό της έχουν αναδυθεί στην επιφάνεια νούμερα σαν την Καγιά, τον Μπράτη, τον Γαβαλά, τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Κοκλώνα. Όλα τα ψώνια και οι πούστηδες είναι αδιανόητο να δίνουν γραμμή στην Ελληνική νεολαία. Είναι παράδειγμα προς αποφυγή ειδικά η Καγιά και οι αδερφές του κωλοπαίχνιδου GNTM. Διαφθείρει και παρασύρει τα νέα παιδιά σε ένα τέλμα, πουστιάς, πουτανιάς και εύκολου πλουτισμού.Μας είπε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας της έβαψε τα μαλλιά της φραουλί για τις ανάγκες μιας διαφήμισης και με τα λεφτά εκείνα αγόρασε και το πρώτο της σπίτι. Δεν μας είπε όμως ότι στο χώρο που κινείται και εργάζεται πρέπει να περάσεις από αμέτρητα κρεβάτια και να σε πάρουν βίζιτα όλοι οι εμπλεκόμενοι για να κάνεις λεφτά και καριέρα.

  2. SPARTA. 16:29 28/10/2020

    Παιχνίδι για πουσταριά το συγκεκριμένο.
    Για μια χώρα μπορντέλο το παιχνίδι αυτό αποτελεί εμετό.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.