ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχόλιο του Περισσού σχετικά με τις κυβερνητικές διαρροές για το νέο νομοσχέδιο

KKE: «Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει ένα αντεργατικό τερατούργημα που αποτελεί χτύπημα στο οκτάωρο»

«Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει ένα αντεργατικό τερατούργημα, που αποτελεί χτύπημα στην καρδιά του σταθερού ημερήσιου χρόνου εργασίας, που είναι το οκτάωρο, ιστορική κατάκτηση της εργατικής τάξης», αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο σχετικά με τις σημερινές κυβερνητικές διαρροές για νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

«Θέλουν εργάτες-δούλους και σωματεία στην υπηρεσία της εργοδοσίας και του κράτους, επιβεβαιώνοντας ότι η πανδημία και η κρίση αξιοποιούνται ως ευκαιρία για να περάσουν οι πιο βάρβαρες απαιτήσεις του κεφαλαίου.

Οι εργαζόμενοι δεν θα γυρίσουν στη δουλειά ήλιο με ήλιο. Με τους αγώνες τους θα ακυρώσουν αυτούς τους σχεδιασμούς», καταλήγει το ΚΚΕ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΦΕΜΑ 10:27 06/10/2020

    ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ?…..ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΦΥΓΕ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ?… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΕΣΑΣ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.