ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η τρομοκρατία και οι απειλές έπεσαν στο κενό!»

ΚΝΕ: «Η κυβέρνηση να ακούσει τους μαθητές!»

«Οι σημερινές, μεγαλειώδεις, μαθητικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα έδειξαν εμφατικά ότι η τρομοκρατία και οι απειλές της κυβέρνησης έπεσαν στο κενό! Καλά θα κάνει -έστω και τώρα- να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των μαθητών και να πάψει να τους εκβιάζει με μέτρα τιμωρητικού χαρακτήρα!», αναφέρει σε σχόλιό της για τις σημερινές μαθητικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, η ΚΝΕ

«Η κυβέρνηση, με το να στρέφεται εναντίον των μαθητών που διεκδικούν το αυτονόητο, δηλαδή ανοιχτά και ασφαλή σχολεία με όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία τους, ώστε να διεξάγεται απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία, το μόνο που καταφέρνει είναι να τους πεισμώνει ακόμα περισσότερο.

"Απουσία" και "κακή διαγωγή", που θέλει να χρεώσει η κυβέρνηση στους χιλιάδες μαθητές που αγωνίζονται, έχει πάρει προ πολλού η υπουργός Παιδείας, Ν. Κεραμέως, με το κλείσιμο 400 τμημάτων και τάξεων από κρούσματα κορωνοϊού, τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία, τις υπεράριθμες τάξεις και τα σχολεία-κλουβιά.

Οι μαθητές έχουν δίκιο και το ξέρουν όλοι! Θέλανε δε θέλανε τους άκουσαν σήμερα καλά!», καταλήγει η νεολαία του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.