ΕΛΛΑΔΑ

Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη

Κούλα Αρμουτίδου για τη Μάγδα Φύσσα: «Μάνα κράτα γερά»

"Με το μυαλό μου ήμουν κοντά στη Μάγδα Φύσσα", είπε η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στο STAR. "Ήρθε στην δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες, ομοιοπαθείς. Που χάσαμε τα παιδιά μας. Που δολοφονήσαν τα παιδιά μας. Χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Σίγουρα η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση, για τη μανούλα, την Μάγδα Φύσσα", ανέφερε συγκινημένη.

"Τα παιδιά μας θα ζουν πια μέσα από τα χιλιάδες μάτια και τις ψυχές των νέων συνανθρώπων μας που μας συμπαραστέκονται. Σε κάθε φατσούλα βλέπω την Ελένη μου, τον Παύλο Φύσσα και τον Γιακουμάκη. Μας πήραν τις ζωές και μας καταδίκασαν να ζούμε σε έναν γολγοθά. Καμία ποινή δεν μπορεί να δικαιώσει αυτό που κάθε στιγμή βιώνουμε μέσα στα σπίτια μας".

"Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί η ελληνική κοινωνία. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Όμως αυτό που βροντοφωνάζω κάθε φορά, είναι πως θέλω να συστρατευτούν όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες μαζί μου, γιατί εγώ είμαι μια μονάδα. Όλοι μαζί, χιλιάδες κόσμου να βγούμε να διεκδικήσουμε".

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ..ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ [ ΑΦΟΥ ΓΙΑΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΚΑΤΙΝΑ ] ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.