ΕΛΛΑΔΑ

«Ουσιαστικά μέτρα προστασίας σε όλα τα σχολεία»

Μαθητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: «Η μάσκα δεν είναι η μόνη προστασία, δώστε λεφτά για την Παιδεία»

Nέο συλλαλητήριο στο κέντρο της πρωτεύουσας, πραγματοποίησαν μαθητές της Αθήνας απαιτώντας «ουσιαστικά μέτρα προστασίας σε όλα τα σχολεία». Οι μαθητές, που τήρησαν όλα τα μέτρα προστασίας, μαζί με τους γονείς τους εκπαιδευτικούς και τους φοιτητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και στη συνέχεια έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα όπως «Η μάσκα δεν είναι η μόνη προστασία, δώστε λεφτά για την Παιδεία», «Κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή, μόρφωση και υγεία σε κάθε μαθητή» και «Με μάσκα - παγουρίνο δεν βγαίνει η πανδημία, δώστε λεφτά για την Παιδεία»

Η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι με συγκέντρωση στα Προπύλαια. Εκεί έγιναν οι ομιλίες από εκπροσώπους των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Από σχολικές καταλήψεις δεν άρχισε την πολιτική του καριέρα ο ξεπουλημένος Ψευδοαρισυερός Αλέξης Τσίπρας ;
    Η ελπίδα λοιπόν σε μερικούς στο στρατόπεδο του τώρα, συνίσταται στο ότι οι καταλήψεις των σχολείων θα ενδυναμώσουν την ξεθωριασμένη και ντροπιασμένη εικόνα του Πρώην ΠΘ Τσίπρα .
    Αυτό γιατί από τα πολλά ψέματα και φέματα οπαδών και των συνεργατών του, αυτών που την πρώτη φορά ήσαν οι κωστακαραμανληκοι της ΝΔ με πρωτεργάτη τον Καμμένο ,
    ενώ τώρα οι γυρολόγοι και προδότες βαθυπασοκοι σαν την Τζάκρη ή , τον αρχιγυρολόγο Ραγκούση , αποτελούν την ελπίδα της β Περιόδου της ξεφτίλας τους .

  2. ΦΕΜΑ 15:40 01/10/2020

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.