Neo

Παπαδημούλης για Γεωργούλη: «όλοι κρινόμαστε...»

Με έναν «χρησμό» τοποθετήθηκε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης αναφορικά με την επιλογή του έτερου ευρωβουλευτή του κόμματος, Αλέξη Γεωργούλη, να... έχει καθημερινή τηλεοπτική παρουσία παρουσιάζοντας ένα τηλεπαιχνίδι στον τηλεοπτικό σταθμό Open. «Είναι μια δραστηριότητα που δεν αφορά στην πολιτική, και δεν θα ήθελα να κάνω αυτή τη στιγμή ένα δημόσιο σχόλιο. Εγώ ως επικεφαλής της ευρωομάδας, ενδιαφέρομαι να δουλεύουμε όλοι συλλογικά και να προωθούμε τους στόχους και τους σκοπούς του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, διαβεβαιώνοντας, πάντως, ότι «προφανώς θα κρατάει απουσίες» και τονίζοντας ότι «όλοι πρέπει να είναι όσο πιο δραστήριοι μπορούν». «Από εκεί και πέρα, στην Βουλή και στην Ευρωβουλή ευτυχώς ή δυστυχώς δεν υπάρχει επαγγελματικό ασυμβίβαστο. Όλοι και όλες κρινόμαστε, οι πολίτες έχουν τον τελικό λόγο», κατέληξε σιβυλλικά ο Παπαδημούλης, που ουσιαστικά εξέφρασε μεν την διαφωνία του αλλά σε ήπιους τόνους και χωρίς να αδειάσει τον Αλέξη Γεωργούλη.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. “…….Εγώ ως επικεφαλής της ευρωομάδας, ενδιαφέρομαι να δουλεύουμε όλοι συλλογικά και να προωθούμε τους στόχους και τους σκοπούς του ΣΥΡΙΖΑ»,
    Αυτα λέει ….και πράττει ακόμη χειρότερα ο Παπαδημουλης , όπως να συλλέγει Διαμερίσματα στην Αθήνα !
    Αυτός ο κθμουνιστής όπως διατείνεται , έχει τουλάχιστον. Δεκαοχτώ. ( 18 ) στην Αθήνα μόνον να τον βοηθήσουν αν υποθέτει οτι έρθει πάλι στα πραγμματα το κόμμα του και έχουμε πάλι Καπιταλ Κοντρολς .
    Εσυ παλιέ ΠΑΣΟKε που μεταπηδησεςστον ΣΥΡΙΖΑ αυτό το πολιτικο ήθος ζήλεψες ;
    Ακόμη πιο σοβαρό , ττο πιστευεις ότι είναι στην Ευρψβουλή για να προωθεί τα συμφέροντα της Ελλάδας ,;
    Ποτέ. Τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ 3ρχονται πρώτα όπως μας εξομολογείται εδώ !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.