ΕΛΛΑΔΑ

Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως

ΣΕΗ - Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου: Συμμετέχουν στην αυριανή συγκέντρωση στο Εφετείο

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δίνει το δικό του «παρών» ενόψει της αυριανής συγκέντρωσης έξω από το Εφετείο, την ώρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, οι καλλιτέχνες ανάρτησαν πανό με σύνθημα «Δεν είναι αθώοι ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» στην πρόσοψη του θεάτρου REX, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στην τετράωρη παναττική στάση εργασίας που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Ακολουθεί η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα τα δύο σωματεία:

«Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δίνουμε το δικό μας παρών με ένα πανό και με αυτό το σύνθημα στην πρόσοψη του Θεάτρου REX, συμμετέχοντας στην στάση εργασίας την ώρα της απόφασης στη δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

#ΔΕΝΕΙΝΑΙΑΘΩΟΙ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 7/10 και ώρα 11:00 στο Εφετείο

Το ψήφισμα που κατά πλειοψηφία έγινε δεκτό από το ΔΣ του...

Posted by ΣΕΗ - HAU, Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Hellenic Actors Union on Monday, 5 October 2020

Το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου -παραμονή της απόφασης του δικαστηρίου- οι άνθρωποι της τέχνης αναρτήσαμε το πανό, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στην τετράωρη παναττική στάση εργασίας που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Προσυγκέντρωση στις 10:30 π.μ. έξω από το Εφετείο (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.