ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την απολογία του για το άγριο έγκλημα

Δολοφονία Αγ. Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο 16χρονος

Στις φυλακές ανηλίκων θα οδηγηθεί ο 16χρονος μετά την απολογία του για την άγρια δολοφονία με θύμα μια 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα. Ο ανήλικος απολογήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας που φέρεται να διέπραξε από κοινού με έναν 17χρονο, συγκατηγορούμενό του πλέον στην υπόθεση, σε βάρος της γυναίκας, έγκλημα στο οποίο φέρεται να ήταν παρούσα και η 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία.

Το 16χρονο αγόρι κρίθηκε προφυλακιστέο με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, μετά την απολογία του, στην οποία φαίνεται να αρνείται όσα του αποδίδονται στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος φέρεται να υπέδειξε στη δικαστική λειτουργό ως δράστη της άγριας δολοφονίας τον 17χρονο συγκατηγορούμενό του. Επίσης, υποστηρίζει πως την ημέρα της δολοφονίας βρέθηκε στο διαμέρισμα του θύματος με την κόρη της και τον 17χρονο φίλο της χωρίς να γνωρίζει τι επρόκειτο να συμβεί.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 16χρονου Θανάση Ράπτη, ο εντολέας του αποδέχεται ότι δεν εμπόδισε τη δολοφονία και ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν κατήγγειλε άμεσα στις αστυνομικές αρχές το έγκλημα. Όπως αναφέρει ο δικηγόρος, ο ανήλικος παρέμεινε με τους άλλους δύο συγκατηγορουμένους του από φόβο και αμηχανία αρχικά, ωστόσο στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι, όπου και παραδόθηκε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.