LIFESTYLE

Δείτε το βίντεο

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Ρασέλ μετά την αποχώρηση

Η Θεοδώρα Ρασέλ ήταν η παίκτρια που είδε χθες βράδυ την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του GNTM. Πολλοί από τους συμπαίκτες της χάρηκαν ιδιαίτερα με την αποχώρησή της. Η ίδια, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο, λέγοντας τα εξής για την εμπειρία που βίωσε:

«Καταρχάς τι γίνεται παιδιά; Με περιμένατε; Δεν με περιμένετε; Θέλω να σας πω ότι έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων και μαντέψτε… τι ήταν η πλειοψηφία! Αρνητικά, γιατί άραγε; Αλλά και αυτά είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον και χιούμορ. Νομίζω ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε την Ρασέλ και λίγο πιο face to face, χωρίς μοντάζ, χωρίς ίντριγκες και χωρίς τους συμπαίκτες της! Θέλω να σας πω ότι για μένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, που δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή και θα το ξαναέκανα ξανά και ξανά…

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί καταρχάς μπόρεσαν και συμβίωσαν μαζί μου δυόμισι μήνες… δεν ήταν εύκολο! Είναι ήρωες! Φτάνοντας λοιπόν στην αποχώρησή μου, θέλω να σας πω ότι αυτό το παιχνίδι για μένα ήταν ο πυροβολισμός εκκίνησης για έναν περιπετειώδη αγώνα δρόμου και θέλω να μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται πολλά ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα. Θα δείτε την Ρασέλ, όπως δεν την φαντάζεστε! Σας στέλνω το καυτό μου φιλί… ξέρετε! Βικάκι αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ!» σχολίασε χιουμοριστικά στην πρώτη της ανάρτηση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Λοιπον , τα περισσοτερα τα ειπα στο βιντεο οποτε δεν θα πλατιασσω για αλλη μια φορα....Αυτο ομως που δεν ειπα και θα ηθελα να τονισω ειναι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τους ανθρωπους πισω απο τις καμερες που ηταν διπλα σε ολους και χωρις αυτους δεν θα καναμε δουλιτσα ! Ευγνωμων για ολα ! ❤️ @vickykaya_ @angelosbratis @genevievevv @skoulos @yiorgoskaravas_official @stavroolaki @katianalag @vourmanos @johada13 @giannis_mikros @lnafsika @afroditi.vo @vasvouts @alekos_nikolaou @stefanos_mystakidis @_kopeli_ @katerinapappaki @themis_mertiris @hope_pap @vinaneofotistou @olia_likou @dimitris_belitsis @gntmgr @starchanneltv 🙏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodora Rachel (@theodorarachel_) στις

«Λοιπόν, τα περισσότερα τα είπα στο βίντεο οπότε δεν θα πλατειάσω για άλλη μια φορά… Αυτό όμως που δεν είπα και θα ήθελα να τονίσω είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που ήταν δίπλα σε όλους και χωρίς αυτούς δεν θα κάναμε δουλίτσα!», έγραψε η Θεοδώρα Ρασέλ στη λεζάντα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 1:30 11/11/2020

    Σε αυτό το παιχνίδι για να κάνεις καριέρα θα πρέπει να σου γίνει ο κ@λος τηγάνι και το μ@υνί τριαντάφυλλο.Η Καγιά υπόσχεται καριέρες και χρήματα που πλέον δεν υπάρχουν. Όσο για την άλλη την τρελλή με το παχύ μούσι που είναι στην επιτροπή, αν στην είσοδο του στούντιο υπήρχε πουστόμετρο θα είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ. Ο τύπος παίζει χωρίς αντίπαλο παρά μόνο με τον πάτο του.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.