ΕΛΛΑΔΑ

Έκκληση για υποστήριξη έχει απευθύνει το περιοδικό δρόμου

Η «Σχεδία» και η ομάδα των πωλητών δρόμου χρειάζονται τη βοήθειά μας

Ανάγκη για υποστήριξη έχουν οι άνθρωποι του ελληνικού περιοδικού δρόμου «Σχεδία», που, λόγω του νέου lockdown, προχωρά σε προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του, αποσύροντας την ομάδα των πωλητών του από τους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Όσοι επιθυμούν να υποστηρίξουν τους πωλητές της «Σχεδίας» που, όντας πολλοί από αυτούς άνεργοι ή ακόμη και άστεγοι, δοκιμάζονται τη δύσκολη αυτή περίοδο, και να συμβάλουν στη βιωσιμότητα του περιοδικού δρόμου, μπορούν -μεταξύ άλλων:

  • Να αγοράσουν το τεύχος Νοέμβριου online και να το παραλάβουν ηλεκτρονικά.
  • Να προσφέρουν στο περιοδικό κουπόνια τροφίμων, που θα διανεμηθούν στους πωλητές.
  • Να δηλώσουν συμμετοχή για τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους της «Σχεδίας» που λόγω του εγκλεισμού, έχουν ανάγκη από συντροφικότητα.

Εδώ αναλυτικά οι ανάγκες των ανθρώπων της «Σχεδίας» και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε.

Ανταποκρινόμενη στην έκκληση της «Σχεδίας» για στήριξη και σε αυτό το δεύτερο lockdown, η  COSMOTE προχωρά στην αγορά 250 τευχών Νοεμβρίου, τα οποία θα διαθέσει για τους εργαζομένους της, και προσφέρει τηλεπικοινωνιακά πακέτα με δωρεάν χρόνο ομιλίας, SMS και GB για όλους τους πωλητές της «Σχεδίας» ώστε να επικοινωνούν, αυτές τις δύσκολες μέρες, με τους συνανθρώπους τους. Επιπλέον, διαθέτει για την ομάδα του περιοδικού, διατακτικές επιταγές, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, για αγορές σε σούπερ μάρκετ. Η ομάδα εθελοντών της εταιρείας έχει ήδη κινητοποιηθεί για τηλεφωνική επικοινωνία και συντροφιά με τους ανθρώπους του περιοδικού.

Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», που κυκλοφορεί στη χώρα μας από το 2013, πωλείται σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης από διαπιστευμένους πωλητές, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ένα από τα «πόστα» του περιοδικού, είναι και το Διοικητικό Μέγαρο του Ομίλου ΟΤΕ στο Μαρούσι.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιοδικό, εδώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.