ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Μόνο ως κακόγουστη φάρσα θα μπορούσαμε να εκλάβουμε την προκαταρκτική έρευνα που αφορά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

"Μόνο ως κακόγουστη φάρσα θα μπορούσαμε να εκλάβουμε την προκαταρκτική έρευνα που αφορά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ", τονίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, σε συνέχεια της παραγγελίας από την εισαγγελία Πρωτοδικών, της διενέργειας έρευνας για τυχόν αδικήματα των τριών πολιτικών αρχηγών κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

"Η σοβαρότητα της κατάστασης όμως δεν επιτρέπει γέλια", σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζοντας ότι "η κυβέρνηση με την αυταρχική της στάση έχει ανοίξει τον δρόμο σε περιφερόμενους ακροδεξιούς, να μηνύουν τους πολιτικούς αρχηγούς τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων".

"Η σοβαρότητα της κατάστασης απαιτεί προσοχή από όλους μας, και από τους λειτουργούς της δικαιοσύνης, για να μην διολισθήσουμε σε πρακτικές που ακυρώνουν το δημοκρατικό και φιλελεύθερο χαρακτήρα του πολιτεύματος", καταλήγει στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο Τσίπρας και ο ΣΎΡΙΖΑ μαζί με τα υπόλοιπα αριστερά μορφώματα έγραψαν στα αποτέτοια τους την πανδημία, την Δημόσια Υγεία και τους Έλληνες πολίτες όταν κατέβηκαν να γιορτάσουν την παρηκμασμένη γιορτή για το Πολυτεχνείο. Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της αντιπολίτευσης. όταν όλη η Ελληνική κοινωνία αναγκαστικά περιορίζεται και κλείνεται στο σπίτι της.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.