Neo

Θύελλα…

Νέα ‘βόμβα’ πέταξε ο Γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού θα μπορούσε να γίνει και τον Φεβρουάριο του 2022 αντί του Νοεμβρίου 2021, για τον οποίο έχει προγραμματιστεί.
«Σύμφωνα με το καταστατικό Μάρτιο του 22 θα γίνει το 2ο Συνέδριο και έναν (τουλάχιστον) μήνα πριν, η εκλογική διαδικασία Προέδρου. Θεωρώ εξαιρετικά πρόωρη τη ‘συζήτηση’, εν μέσω πανδημίας και με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στο μεταξύ, στις οποίες πρέπει να πάμε ενωμένοι και πάση δυνάμει», έγραψε.
Μόνο που αν αποφασιστεί να ερμηνευτεί με αυτόν τον τρόπο το καταστατικό του κόμματος, συμβαίνουν δύο τινά :
Πρώτον, διαψεύδονται όλοι οι συνεργάτες της προέδρου που μετά την προ διμήνου συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι η διαδικασία πάει για τον Νοέμβριο του 2021 και πως η Φώφη Γεννηματά δεν έχει κανέναν σκοπό να κάνει τέτοια ‘παιχνίδια’ και
Δεύτερον, η εκλογή μπορεί να γίνει τον Φεβρουάριο του 2023, κάτι που μάλλον θα ξεσηκώσει …θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 21:09 23/11/2020

    ΜΠΟΓΔΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ –ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ?

  2. FEMA 21:00 23/11/2020

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ—ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΔΙΚΑ

    ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ

    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ !!!

    ΜΠΟΓΔΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ—ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!–

    ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!

    ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  3. Ε.Στ. 18:30 23/11/2020

    Περιμένω να δω πότε επιτέλους θα εκφράσετε την ενόχλησή σας για την παντελή φυσική και πολιτική απουσία του Γ. Παπανδρέου από τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, κ. Μπόγδη μου.

  4. Είναι θεμιτές και παρήγορες όλες οι απόψεις και οι κινήσεις των υποψηφίων για την αρχηγία ενός μεγάλου και σοβαρού πολιτικού κόμματος που υπόσχεται να μπει στην πραγματικότητα μας σαν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη χώρα μας λίαν προσεχώς.
    Με τον ΣΥΡΙΖΑ να κλείνει ερμητικά τις πύλες του για κεντρώους, προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες ψηφοφόρους. που παλαιότερα πίστεψαν τα ψεματα και τα FEMA τα του μεγάλου κωλοτούμπα Αλέξη Τσίπρα ,
    ενώ και η περίοδος χάρητος προς τις όσες λανθασμένες πολιτικές της δεξιάς και του βλαδερού κωστακαρ@μανλησμου που δεν εννοεί να αποβάλει ο πρωθυπουργόςκ. Μητασοτακης , Ήδη στέρεψαν !!
    Με την ευκαιρία , ας αναλογισθούμε , ότι η καινοτομία για τα Ελληνικά δεδομένα να εκλέγονται οι αρχηγοί των κομμάτων από την βάση των οπαδών και των μελών των κομμάτων αυτών.
    ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ κατά τον Τσίπρα, ΣΑΜΑΡΑ και ΒΕΝΙΖΕΛΟ του
    ΓΙώργου Α. Παπανδρέου !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.