ΚΟΣΜΟΣ

Η Άγκυρα ανακοινώνει μονάχα κρούσματα που εκδηλώνουν συμπτώματα

Τουρκία: Στα επίπεδα Απριλίου οι θάνατοι και τα κρούσματα

Η Τουρκία ανακοίνωσε μια αύξηση των ημερήσιων θανάτων, που σχετίζονται με τη νόσο Covid-19 και των νέων κρουσμάτων, σε επίπεδα που είχαν καταγραφεί τελευταία φορά κοντά στην κορύφωση του πρώτου κύματος της πανδημίας, τον Απρίλιο.

Το υπουργείο Υγείας της χώρας γνωστοποίησε ότι κατέγραψε 93 θανάτους από Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες και 3.045 νέες μολύνσεις τις τελευταίες 24 ώρες, με τον υπουργό Υγείας Φαχρετίν Κότζα να επισημαίνει, μέσω Twitter, την ανάγκη οι πολίτες να φορούν μάσκα. Η Άγκυρα ανακοινώνει μονάχα κρούσματα που εκδηλώνουν συμπτώματα.

Περισσότεροι από 11.300 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον νέο κορονοϊό και η χώρα υιοθέτησε νέους περιορισμούς για να φρενάρει τη διασπορά του ιού.

Η πανδημία στην Τουρκία κορυφώθηκε στα μέσα Απριλίου και τα κρούσματα ανέρχονταν στα σημερινά επίπεδα αργότερα τον ίδιο μήνα, όταν βρισκόταν σε ισχύ μερική καραντίνα.

Αυτόν τον μήνα, η κυβέρνηση έδωσε εντολή όλες οι επιχειρήσεις να κλείνουν στις 10 το βράδυ, ενώ περιόρισε τις ώρες κατά τις οποίες οι πολίτες ηλικίας 65 ετών και άνω μπορούν να βγουν από το σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.