ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: 2-0

Άλμα εξάδας

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στη συνάντηση με την οποία έκλεισε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής και προωθήθηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τόσο τον αποψινό αντίπαλό του όσο και τους ΟΦΗ, Βόλο.

Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για τους Πελοποννήσιους, που είχαν την υπεροχή σε ολόκληρη την αναμέτρηση, «σημάδεψαν» τρεις φορές το δοκάρι του Ατρόμητου και είδαν τον Γιαννιώτη να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις, κρατώντας χαμηλά το σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο υπήρξε ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, που πίεσαν πολύ το αθηναϊκό συγκρότημα και είχαν ευκαιρίες, με τον Μπαράλες στο 6ο λεπτό να νικιέται στο σουτ από τον Γιαννιώτη και τον Έλληνα γκολκίπερ να μπλοκάρει στο 19΄ και την προσπάθεια του Σίτο.

Στη συνέχεια δράση για τους Αρκάδες ανέλαβε ο Κρεσπί, ο οποίος στο 28΄ είδε το μακρινό σουτ που επιχείρησε να κοντράρει και την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι, αλλά δυο λεπτά αργότερα, ύστερα από φάση διαρκείας κι αφού ο Τομάσεβιτς απέκρουσε επί της γραμμής την κεφαλιά του Μπαράλες, ο Ισπανός επιθετικός άνοιξε το σκορ.

Ο Αστέρας μάλιστα λίγο έλειψε να διπλασιάσει στο 35΄, όταν ο Γιαννιώτης υποχρεώθηκε σε μεγάλη απόκρουση για να «βγάλει» την κεφαλιά του Μπαράλες, με την μπάλα να βρίσκει ξανά στο δοκάρι, όπως συνέβη και στο 52ο λεπτό, στον «κεραυνό» του Ιγκλέσιας έξω από την περιοχή!

Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τους παίκτες του Ράσταβατς να πατούν εύκολα την περιοχή του Ατρόμητου και τον Γιαννιώτη να «γράφει»... υπερωρίες, καθώς στο 57΄ σταμάτησε και τον Ριέρα.

Ο Κάναντι προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές (Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Αγκάγιεφ) για να τονώσει τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας του, που ήταν υποτονική έως τότε, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει όταν ο Αστέρας αποφάσισε να περάσει σε διαχείριση του αγώνα για να προφυλάξει τα κεκτημένα, όμως δεν μπορούσε να κάνει φάση και σαν να μην έφτανε αυτό ο Ρισβάνης υπέπεσε σε πέναλτι επί του Μουνάφο στο 83΄, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαράλες δύο λεπτά αργότερα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 με το όγδοο φετινό γκολ του στη Λίγκα, ένα λιγότερο από τον αρχισκόρερ Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Εμμανουήλ Σκουλάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καστάνιο, Μουνάφο - Τομάσεβιτς, Αγκάγιεφ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (82΄ Γκαρθία), Καστάνιο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρεσπί (83΄ Τιλίκα), Γκόμες (18΄ Ριέρα), Σίτο (61΄ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (72΄ Ρισβάνης), Νάτσος, Χαρίσης (56΄ Αγκάγιεφ), Νταβιώτης, Ενσικουλού (46΄ Κωτσόπουλος), Μουνίθ (57΄ Ούμπιδες), Μανούσος (56΄ Χριστοδουλόπουλος).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.