ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα

Αρνητικά τα σημερινά μοριακά τεστ των τριών τροφίμων από το Άσυλο Ανιάτων

Αρνητικά ήταν και τα τρία τεστ κορωνοϊού που έγιναν στους τροφίμους του Ασύλου Ανιάτων που μεταφέρθηκαν χθες τη νύχτα στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι τρεις τρόφιμοι που αρχικώς είχε ανακοινωθεί πως ήταν θετικοί σύμφωνα μετά τα δειγματοληπτικά τεστ που έγιναν στο Ίδρυμα από ιδιωτικό εργαστήριο, διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, βάσει των όσων ισχύουν από τα πρωτόκολλα.

Αμέσως μετά την εισαγωγή τους υποβλήθηκαν άμεσα σε μοριακά τεστ από το εργαστήριο του Νοσοοκομείου, τα οποία σήμερα βγήκαν αρνητικά.

Στο μεταξύ με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη μετέβησαν στο Άσυλο κλιμάκια επιστημόνων τα οποία πήραν δείγματα προκειμένου να γίνουν τέστ από το σύνολο των τροφίμων και του προσωπικού, και το αργότερο έως αύριο ια έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα, ενώ επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο καθηγητής κ. Μάρκος Μαραγκός.

Κατά τη διάρκεια της επίεκσψης δόθηκαν όλες οι προβλεπόμενς οδηγίες στους υπευθύνους του Ιδρύματος για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.