ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σύμφωνα με ένα μήνυμα στο Twitter

Monopoly: Ο άγνωστος κανόνας που κανείς δεν ήξερε και αλλάζει τελείως το παιχνίδι

Η Monopoly είναι από τα καλύτερα και πιο διαχρονικά παιχνίδια, το οποίο σε βάθος χρόνου έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις, με την ίδια όμως πάντα φιλοσοφία.

Αυτή ήταν να αγοράσεις και χτίσεις όσο περισσότερο μπορείς, προκειμένου να αποτρέψεις τους αντιπάλους σου από το να το κάνουν και να τους οδηγήσεις στην χρεοκοπία.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνεις κανείς, μεγαλώνει αρκετά την διάρκεια του παιχνιδιού, προκαλώντας σε αρκετές περιπτώσεις προστριβές μεταξύ των παικτών.

Ο κανόνας

Για να μπορέσεις να αγοράσεις έναν δρόμο ή ένα σιδηροδρομικό σταθμό ή μία δημόσια υπηρεσία, τα βήματα που θα κάνεις σύμφωνα με την ζαριά που έφερες, θα πρέπει να σε βγάλουν πάνω σε αυτό που θέλεις. Διαφορετικά δεν γίνεται...

Ή μάλλον δεν γινόταν, καθώς μετά από τόσα χρόνια ήρθε στην επιφάνεια ένας κανόνας που ελάχιστοι γνώριζαν και ουσιαστικά αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο παιζόταν η Monopoly.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με ένα μήνυμα στο Twitter το οποίο επιβεβαιώθηκε, αν κάποιος πέσει πάνω σε έναν δρόμο (ή σιδηρόδρομο κτλ) και δεν θελήσει να τον αγοράσει, αυτομάτως αυτός μπαίνει σε πλειστηριασμό από τον τραπεζίτη.

Νικητής είναι αυτός που θα κάνει την μεγαλύτερη προσφορά και στην διαδικασία μπορεί να συμμετέχει ακόμα και αυτός που είχε αποφασίσει αρχικά να μην προβεί σε αγορά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.