Neo

Προτάσεις και πρόγραμμα

Στην έκθεση Πισσαρίδη και το πώς απαλλάσσει το υπάρχον κεφάλαιο από τη γραφειοκρατία αναφέρθηκε ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στην ΕΡΑ 91,6. «Και ορθά κάνει. Είναι κάτι το οποίο χρονίζει στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό», είπε, σημειώνοντας όμως ότι αυτό που δεν απαντάει η έκθεση είναι πώς μπορεί να κινητοποιηθεί ένα μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας και να ενταχθεί μέσα στην παραγωγή του κοινωνικού, του πολιτισμικού και του οικονομικού πλούτου.
«Και είναι μεγάλη ευκαιρία για τον πολιτικό μας χώρο αντί να κάνουμε απλώς στείρα κριτική, να φέρουμε προτάσεις για το πώς ακριβώς αυτό θα γίνει», είπε, τονίζοντας ότι η επόμενη μέρα, αν τη διαχειριστούμε σωστά, μπορεί να φέρει κάτι καλύτερο για όλους τους Έλληνες.
Όσο για τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επέμεινε στην ανάγκη του προγράμματος πρωτίστως. «Δε νομίζω ότι απασχολούν κανέναν αυτή τη στιγμή οι εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Αυτό που έχει σημασία, είναι τι πρεσβεύουν οι άνθρωποι που αύριο θα έρθουν να παλέψουμε για την όποια θέση εξουσίας», είπε, καταλήγοντας ότι όσο πιο πολύ μείνει κανείς στη συζήτηση για το πώς η Ελλάδα θα βγει από αυτή την κρίση πιο δυνατή, τόσο καλύτερη υπηρεσία προσφέρει στην πολιτική.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.