Λιώνετε τη μία σκελίδα σκόρδο και την ανακατεύετε με 2 κουταλιές μουστάρδα και λίγο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε τα μπούτια του κοτόπουλου και τα αλείφετε με το μείγμα της μουστάρδας.
Σε ένα μπολ ρίχνετε τις πατάτες, τις αλατοπιπερώνετε και τις ανακατεύετε με το υπόλοιπο σκόρδο, την υπόλοιπη μουστάρδα και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Τις απλώνετε σε ταψάκι. Τοποθετείτε από πάνω τα μπούτια του κοτόπουλου.
Πασπαλίζετε με φυλλαράκια δεντρολίβανου, περιχύνετε με λίγη από την μπίρα και ψήνετε το φαγητό στο φούρνο, σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο, για 1 ώρα.
Ξεσκεπάζετε, μοιράζετε τα κυβάκια του τυριού και ψήνετε για 30 λεπτά ακόμη, γυρίζοντας τα μπούτια και ανακατεύοντας τις πατάτες όποτε είναι απαραίτητο.
Μία εξαιρετική συνταγή για φαλάφελ με κινόα και χούμους. Υλικά 2 φλ. μαγειρεμένο ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα