ASTRO-MATRIX

Σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο!

Το Άστρο της Βηθλεέμ στις 21 Δεκεμβρίου 2020 και η επιρροή του

Ένα σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο έρχεται για να δώσει περισσότερο «Φως» στην Ψυχή μας, να ενισχύσει την Πίστη και την Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό είναι άλλωστε κάτι το οποίο και έχουμε πραγματικά ανάγκη, ιδιαίτερα τα Φετινά Χριστούγεννα που τα βιώνουμε κάτω από πολύ πιεστικά και περιοριστικά πλαίσια.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2020, κορυφώνεται η Μεγάλη Σύνοδος των δύο μεγαλύτερων ουράνιων σωμάτων του Ηλιακού μας συστήματος, του Δία με τον Κρόνο, από το ζώδιο της νέας εποχής, δηλαδή το ζώδιο του Υδροχόου και συγκεκριμένα από την 00ο29’.

Το «Άστρο της Βηθλεέμ» που ακολούθησαν οι 3 Μάγοι με τα Δώρα (Αστρολόγοι της εποχής) για να φτάσουν στο Θείο Βρέφος, ήταν ακριβώς η ευθυγράμμισή του.

Η «Μεγάλη Σύνοδος» Δία – Κρόνου θα είναι ορατή και θα φωτίζει τον Ουρανό όπου και θα μπορούμε να την απολαύσουμε όλοι, την εβδομάδα των Χριστουγέννων!

Το συγκεκριμένο φαινόμενο πραγματοποιείται κάθε 20 χρόνια, ωστόσο σε αυτή την χρονική περίοδο η ευθυγράμμισή τους είναι η πιο κοντινή των τελευταίων 800 ετών.

Κριός: Η ενεργή δράση σας με τα κοινά, με την πολιτική, με συλλόγους, αλλά και η ένταξή σας σε ομάδες με ένα κοινό σκοπό, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου 20ετή κύκλου.  Μπαίνετε σε μία περίοδο που αγωνίζεστε με όραμα για ένα κοινό σκοπό, ή για την εκπλήρωση σημαντικών σχεδίων ζωής.  Καταξιώνεστε κοινωνικά και οι αγώνες που κάνετε σας κάνουν πιο δημοφιλείς και αγαπητούς στον κύκλο σας.

Ταύρος: Ο Νέος Συνοδικός Κύκλος Δία – Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζει μία νέα σημαντική εποχή επιτευγμάτων και κατακτήσεων στην καριέρα σας.  Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη, αρκετοί θα χρειαστεί να κάνετε προοδευτικά βήματα, να εμπλουτίσετε την τεχνογνωσία σας, να ακολουθήσετε το νέο ρεύμα εποχής. Η δέσμευση στους στόχους σας θα σας προσφέρει ωστόσο ανταμοιβή! Αρκετοί θα αλλάξετε επαγγελματικό κλάδο.

Δίδυμοι: Μπαίνετε σε μία χρυσή εποχή ανάπτυξης και εξέλιξης, ιδιαίτερα πνευματικής, όπου εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας, έχετε επιτεύγματα στο χώρο της εκπαίδευσης, της έρευνας, της επιστήμης, προάγετε το πνεύμα σας και αναπτύσσετε τις εμπειρίες σας αλλά και την βαθύτερη φιλοσοφία που έχετε για την ζωή.

Καρκίνος: Απελευθερώνεστε από ψυχολογικά βαρίδια, καταφέρνετε να συγκροτήσετε πολύ περισσότερο τη ζωή σας και αναπτύσσεστε ψυχικά.  Διευθετείτε οικονομικά ή και συναισθηματικά κατάλοιπα του παρελθόντος, αναμορφώνετε την ζωή σας και ενδυναμώνεστε!

Λέων: Μπαίνετε σε μία νέα εποχή στον τομέα των σταθερών σας σχέσεων και συνεργασιών! Ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου σας φέρνει σε επαφή με νέους σημαντικούς ανθρώπους, σας δίνει την ευκαιρία να εξελίξετε σχέσεις και συνεργασίες και να τις πάτε ένα βήμα παρακάτω. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο βάζει τα απαραίτητα γερά θεμέλια για να μπουν γερές βάσεις σε αυτό τον τομέα της ζωής σας.  Η σύνοδος Δία – Κρόνου λοιπόν αλλάζει σημαντικά τον τρόπο σύνδεσης, επαφής και σχέσης με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.  Αρκετοί θα βρείτε το σύντροφο ζωής.

Παρθένος: Μία νέα εποχή ξεκινά η οποία και σας προδιαθέτει να ακολουθήσετε μία καινούργια πορεία στην εργασία σας, να αλλάξετε συνήθειες, να ακολουθήσετε το ρεύμα της εποχής, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στον επαγγελματικό σας κλάδο και να βελτιώσετε με κάθε τρόπο της ποιότητα της ζωής σας. Σταδιακά παρατηρείτε να αλλάζει η μορφή καθημερινότητας, εργασίας, αλλά και οι συνήθειες που διατηρούσατε μέχρι σήμερα.

Ζυγός: Ο νέος συνοδικός κύκλος Δία – Κρόνου, εγκαινιάζει μία νέα εποχή που ανακαλύπτετε και αναπτύσσετε ένα νέο ταλέντο, μία νέα πηγή χαράς και ικανοποίησης στη ζωή σας. Αρκετοί σταθεροποιείτε την αισθηματική σας ζωή ή μπαίνετε σε περίοδο τεκνοποίησης ή και επιτυχίας για θέματα που αφορούν τα παιδιά σας. Σημαντικές θα είναι οι διακρίσεις για εσάς που ασχολείστε με δημιουργικό / καλλιτεχνικό επάγγελμα, ή με το χώρο της ομορφιάς.

Σκορπιός: Μία νέα τάξη πραγμάτων αρχίζει να αναπτύσσεται εσωτερικά, ψυχολογικά αλλά και μέσα στο σπιτικό σας. Αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες, αρκετοί δημιουργείτε την δική σας οικογένεια. Ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη, εξέλιξη, πρόοδο της προσωπικής ζωής, ή και υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά ακίνητα,  μπαίνουν σε διαδικασία αναμόρφωσης. Ο νέος 20ετής κύκλος σας ωθεί να εκσυγχρονίσετε τη ζωή σας και τις σταθερές σας βάσεις με κάθε τρόπο.

Τοξότης: Ο νέος συνοδικός κύκλος Δία – Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου αλλάζει ουσιαστικά τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σας. Εμπλουτίζετε ή και εκσυγχρονίζετε τις γνώσεις σας,  κάνετε περισσότερες μετακινήσεις, αλλάζετε το μεταφορικό σας μέσο, βάζετε περισσότερο την τεχνολογία στη ζωή σας, ενώ γνωρίζετε και νέους ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την πορεία σας. Νέες σημαντικές αποφάσεις, προτάσεις αλλά και συμφωνίες θα βάλουν τη ζωή σας σε μία νέα πορεία!

Αιγόκερως: Μπαίνετε σε μία περίοδο που θέτετε νέους οικονομικούς στόχους για την πορεία σας, επενδυτικά είναι πολύ πιθανό αρκετοί να προβείτε σε ένα νέο, πρωτοποριακό σχέδιο. Βρίσκετε νέους τρόπους για την τόνωση του εισοδήματός σας και αναγνωρίζετε ότι για να το πετύχετε αυτό δεν θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε πρόσκαιρες και επιφανειακές λύσεις, αλλά είναι σημαντικό να εμπλουτίσετε την τεχνογνωσία σας. Επιπλέον αλλάζει σημαντικά το σύστημα αξιών σας, διακρίνοντας ότι αυτό που κάποτε σας ήταν απαραίτητο πλέον δεν σας εξυπηρετεί, δεν σας καλύπτει δεδομένου ότι οι προτεραιότητες και οι ανάγκες σας αλλάζουν.

Υδροχόος: Ένας νέος 20ετής κύκλος ξεκινά και η Μεγάλη Σύνοδος από το ζώδιο σας, είναι βέβαιο ότι εγκαινιάζει μία νέα περίοδο ανάπτυξης, εξέλιξης, προόδου στη ζωή σας. Σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να πάτε την ζωή σας ένα βήμα παρακάτω, θα χρειαστεί όμως και από  πλευράς σας να εργαστείτε σκληρά για κάθε σας επίτευγμα. Οι προσπάθειές σας, θα έχουν ως ανταμοιβή την ανάδειξη όλων των δυνατοτήτων σας αλλά και την πλήρη και ουσιαστική καταξίωσή σας.

Ιχθύς: Η Μεγάλη Σύνοδος Δία – Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου σας βοηθά να ανακαλύψετε ποιο είναι το βαθύτερο νόημα της ζωής σας ή αλλιώς ο προορισμός σας. Διανύετε περίοδο που κλείνετε κύκλους, για να ανοίξετε νέους, όμως αντιλαμβάνεστε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ενώ καταφέρνετε και ενδυναμώνεστε ψυχικά και πνευματικά και μπορείτε πολύ πιο συνειδητοποιημένα να καθοδηγήσετε το τιμόνι της ζωής προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε αλλά και που είναι ο βασικός σας προορισμός! Αρκετοί θα επιδοθείτε σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες ή γενικότερα η κοινωνική σας δράση θα έχει ως γνώμονα την υποστήριξη ευαίσθητων ομάδων.

Πηγή: oroskopos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.