ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Bruschetta με ανθότυρο, πιπεριές και δαμάσκηνα

Μία εξαιρετική συνταγή για bruschetta με ανθότυρο, πιπεριές και δαμάσκηνα.

Υλικά

  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά
  • 8 δαμάσκηνα κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 300 γρ. φρέσκο ανθότυρο
  • 1 σκελ. σκόρδου
  • ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. βαλσάμικο
  • 1 μπαγκέτα
  • 10 φύλλα φρέσκο βασιλικό

Εκτέλεση

Ψήνουμε τις πιπεριές στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

Μόλις βγουν από το φούρνο τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο και σκεπάζουμε με μεμβράνη για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρούμε τη φλούδα και κόβουμε σε στενές λωρίδες. Τις μαρινάρουμε με το ελαιόλαδο, το λιωμένο σκόρδο και μερικές σταγόνες μπαλσάμικο

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C. Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες και αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε για 10 περίπου λεπτά.

Τρίβουμε στην επιφάνεια του ψωμιού λίγο τυρί και προσθέτουμε μερικές πιπεριές και δαμάσκηνα. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και ρίχνουμε λίγο από πάνω.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.