Μία εξαιρετική συνταγή για bruschetta με ανθότυρο, πιπεριές και δαμάσκηνα.
Υλικά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
8 δαμάσκηνα κομμένα σε μικρά κομμάτια
300 γρ. φρέσκο ανθότυρο
1 σκελ. σκόρδου
ελαιόλαδο
πιπέρι
2 κ.σ. βαλσάμικο
1 μπαγκέτα
10 φύλλα φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις πιπεριές στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Μόλις βγουν από το φούρνο τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο και σκεπάζουμε με μεμβράνη για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρούμε τη φλούδα και κόβουμε σε στενές λωρίδες. Τις μαρινάρουμε με το ελαιόλαδο, το λιωμένο σκόρδο και μερικές σταγόνες μπαλσάμικο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C. Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες και αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε για 10 περίπου λεπτά.
Τρίβουμε στην επιφάνεια του ψωμιού λίγο τυρί και προσθέτουμε μερικές πιπεριές και δαμάσκηνα. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και ρίχνουμε λίγο από πάνω.
Η ενδυνάμωση των νοικοκυριών στις οικονομικές τους αποφάσεις είναι κρίσιμη για την ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα