ΕΛΛΑΔΑ

Της γραμμής Ζωγράφου - μετρό Κατεχάκη

Η Δημοτική Συγκοινωνία ξανά στους δρόμους του Δήμου Ζωγράφου

Τα δρομολόγια στους δρόμους του Ζωγράφου ξεκίνησε ξανά η Δημοτική Συγκοινωνία, με τη λειτουργία από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου της γραμμής Ζωγράφου - μετρό Κατεχάκη.

Η γραμμή εξυπηρετείται από δύο λεωφορεία και συνδέει το Δήμο Ζωγράφου με το μετρό προκειμένου να είναι πιο εύκολη η μετάβαση των Δημοτών σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Στα πρώτα δρομολόγια παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος ώστε να ελέγξει δια ζώσης την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Η Δημοτική Συγκοινωνία λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:30μ.μ. (αναχώρηση από την αφετηρία), εκτός των αργιών και θα ακολουθεί το εξής δρομολόγιο: Λεωφ. Γρ. Αυξεντίου – Στρ. Μακρυγιάννη – Γ. Ζωγράφου – Λεωφ. Στρ. Αλεξ. Παπάγου – Γ. Παπανδρέου – Ηφαιστίωνος – πλατεία Ελευθερίας – Λοχ. Σπηλιωτοπούλου – Θηβών – Φωκίδος – Μιχαλακοπούλου – Λεωφ. Μεσογείων – Λεωφ. Π. Κανελοπούλου – σταθμός Κατεχάκη – Λεωφ. Π. Κανελοπούλου – Κοκκινοπούλου – Αλ. Παναγούλη  – Λεωφ. Στρ. Αλεξ. Παπάγου – Γ. Ζωγράφου – 28ης Οκτωβρίου – Λεωφ. Γρ. Αυξεντίου.

Σημειώνεται ότι η λεωφορειακή γραμμή θα λειτουργεί τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση των οχημάτων, ενώ οι επιβάτες οφείλουν να τηρούν τα υποχρεωτικά μέτρα ατομικής προστασίας του ΕΟΔΥ, όπως εξακολουθούν να ισχύουν για τις συγκοινωνίες της Αθήνας και συγκεκριμένα:

Χρήση μάσκας: Υποχρεωτική η χρήση μάσκας προστασίας για τους επιβάτες κατά τη διάρκεια της μετακίνησης και κατά την αναμονή στους σταθμούς.

Λεωφορεία: Δεν είναι δυνατή η χρήση της πρώτης πόρτας των Λεωφορείων για επιβίβαση ή αποβίβαση.

Τήρηση Αποστάσεων: Οι επιβάτες καλούνται να τηρούν τις ασφαλείς αποστάσεις και να μην χρησιμοποιούν τις θέσεις στις οποίες υπάρχουν ειδικές ενδείξεις.

Όριο επιβατών: Σε ισχύ παραμένει το 65% ως ανώτατο όριο επιβίβασης των επιβατών.

Επιτρέπεται η κατάληψη μίας θέσης σε κάθε ζευγάρι καθισμάτων και πρέπει να τηρούνται οι ασφαλείς αποστάσεις για τους ορθίους.

ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ:

08:00    08:45    09:15   10:00   10:30   11:15   11:45   12:30

ΣΤΑΣΕΙΣ:

ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ  ΟΑΣΑ (ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ)

  1. 9η ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙ ΤΗΣ Γ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ )
  2. ΤΣΙΤΟΥΡΑ (ΕΠΙ ΤΗΣ Λ. ΠΑΠΑΓΟΥ)
  3. 2 η ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙ ΤΗΣ Λ. ΠΑΠΑΓΟΥ)
  4. ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΕΠΙ ΤΗΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ )
  5. ΠΛΑΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
  6. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΕΠΙ ΤΗΣ Λ. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ)
  7. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ( ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ)
  8. ΓΕΦΥΡΑ (ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ)
  9. ΤΣΙΤΟΥΡΑ (ΕΠΙ ΤΗΣ Λ.ΠΑΠΑΓΟΥ)
  10. 9 η ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙ ΤΗΣ Γ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ).

ΤΕΡΜΑ  ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΟΑΣΑ (ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ)

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Προβλέπεται σύντομα να επαναλειτουργήσουν και τα υπόλοιπα δρομολόγια, αυτά που έκαναν κυκλική διαδρομη παλιό τέρμα Ζωγράφου – Ιλίσια, κτλ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.