Τρίβουμε τα κολοκύθια και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά από τα υγρά τους.
Στύβουμε καλά με τα χέρια μας τα τριμμένα κολοκύθια και τα ανακατεύουμε σε μπολ με την τριμμένη φέτα, το δυόσμο, τα κρεμμυδάκια, τη φρυγανιά, τα χτυπημένα αβγά και το γιαούρτι.
Αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε το λάδι να κάψει.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και με ένα κουτάλι ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μίγμα των κολοκυθοκεφτέδων.
Μόλις κάνουν κρούστα, ξαναβάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και τους τηγανίζουμε για 3 λεπτά ακόμα
Τοποθετούμε τους τηγανισμένους κολοκυθοκεφτέδες πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι και τους σερβίρουμε συνοδεύοντάς τους με λίγο γιαούρτι.
Μία εξαιρετική συνταγή για μικρά κρεμμυδάκια με βαλσάμικο. Υλικά 12 μικρά κόκκινα ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα