ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η ΝΔ υιοθετεί τώρα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επέκταση χωρικών υδάτων στην Κρήτη

«Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που χαρακτήριζε πριν λίγους μήνες την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για επέκταση χωρικών υδάτων νότια και ανατολικά της Κρήτης "εθνικιστική" δια στόματος Χρυσοχοΐδη και "εύκολους λεονταρισμούς" δια στόματος Γεραπετρίτη. Σήμερα -δια στόματος Δένδια- προσχωρεί σε αυτές», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που διατυμπάνιζε ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο αποτελεί "προσχώρηση στην επιχειρηματολογία της Τουρκίας" και "μεγάλη ζημιά" τώρα την εφαρμόζει με τυμπανοκρουσίες».

«Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που δια στόματος του ιδίου χαρακτήριζε τη Συμφωνία των Πρεσπών "εθνική ήττα" και "εθνικό λάθος που προσβάλλει και την αλήθεια και την Ιστορία της Πατρίδας μας", τώρα ζητά -πάλι δια στόματος του ίδιου- πιστή τήρησή της. Και διά στόματος Δένδια τώρα τονίζει την "σαφήνεια με την οποία ξεκαθαρίζει τι είχε συμβεί στην αρχαιότητα"», σχολιάζει επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Το κενό στρατηγικής, ειλικρίνειας και συνέπειας της ΝΔ καθίσταται ολοένα και πιο επικίνδυνο για τη χώρα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.