ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο

Το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Σήφης Βαλυράκης -Πού βρέθηκε το φουσκωτό

Νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι, εντοπίστηκε χθες από το λιμενικό σώμα ο 77χρονος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης, ο οποίος αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής όταν επέβαινε σε φουσκωτό σκάφος.

Το σημείο όπου βρέθηκε ο σορός του Σήφη Βαλυράκη, περιγράφει, μέλος της ΕΣΔΔΕ Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας, στο βίντεο του zarpanews.gr. Επίσης στο βίντεο περιγράφεται και το σημείο που εντοπίστηκε το φουσκωτό σκάφους του Χανιώτη πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Υπενθυμίζεται ότι Σήφης Βαλυράκης εντοπίστηκε νεκρός στις 20:30 την Κυριακή το βράδυ. Νωρίτερα η σύζυγός του είχε ενημερώσει τις αρχές ότι είχε βγει βόλτα με τη βάρκα του αλλά είχε καθυστερήσει να επιστρέψει.

Σύμφωνα με στελέχη του λιμενικού, ο 77χρονος πιθανότατα γλίστρησε από κάποια αιτία από το σκάφος και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα το φουσκωτό να συνεχίσει την πορεία του.

Πάντως περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.