ΕΛΛΑΔΑ

Προσωπική ηρεμία και ευημερία των πολιτών

Δωρεάν βιωματικά σεμινάρια online από τον Δήμο Γλυφάδας

Σεμινάρια αυτοβελτίωσης προσφέρει εντελώς δωρεάν ο Δήμος Γλυφάδας σε ενήλικες που επιθυμούν, μέσα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή που διανύουμε, να δουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ικανότητές τους.

Με την αφιλοκερδή συνεργασία του Συμβούλου Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης (Life & Business Coach) Δημήτρη Τσέλιου, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος, διοργανώνονται διαδικτυακά τέσσερα σεμινάρια, δύο ωρών έκαστο (από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι) ανά 15θήμερο, τα ακόλουθα Σάββατα: 20 Φεβρουαρίου, 6 Μαρτίου, 20 Μαρτίου και 3 Απριλίου.

Σε μια εποχή που όλα είναι ρευστά, πρέπει να κατορθώσουμε να σταθούμε στα πόδια μας για να διαχειριστούμε τις αλλαγές που συντελούνται. Γι αυτό και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου δίνει έμφαση όχι μόνο στα έργα υποδομών που αλλάζουν την όψη της πόλης μας και βελτιώνουν την καθημερινότητά μας, αλλά και σε θέματα που αφορούν στην προσωπική ηρεμία και ευημερία των πολιτών. Γι αυτό και με την πολύτιμη συμβολή της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένας Δεναξά, που είναι και ψυχολόγος, δημιουργεί για τους Γλυφαδιώτες ευκαιρίες που θα τους βοηθήσουν ουσιαστικά να πετύχουν τους στόχους τους σε διάφορους τομείς της ζωής τους.

Όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε συμμετοχή έως και τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των σεμιναρίων, δηλαδή έως και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8ddezgaWPrgSH99MaF0jTDDso8aHWLP2kR2KG2VPnkxMiRw/viewform

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.