ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Σανκαρέ, χάνει τον προημιτελικό με τον ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία πολύ σπουδαία νίκη στο κυριακάτικο (14/02) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-1), όμως το «clasico» του άφησε κι αρκετές αγωνιστικές «πληγές». Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα χάσει τα δύο απ’ τα τέσσερα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου, ενώ με πρόβλημα τραυματισμού ολοκλήρωσε τον αγώνα ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «πράσινων», Γιουνούς Σανκαρέ.

Ο Σενεγαλέζος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του ποδιού του, δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (15/02) στο «Γ. Καλαφάτης» και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία και θα «δείξει» το μέγεθος της «ζημιάς» που υπέστη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν θα είναι διαθέσιμος στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Πέμπτη (18/02, 15:00).

Μικροπροβλήματα τραυματισμών έβγαλαν μετά το ντέρμπι και οι Χουάνκαρ (δέχθηκε μία γονατιά στον τετρακέφαλο) και Ιωαννίδης (έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα), οι οποίοι έκαναν θεραπεία μαζί με τους Σανκαρέ, Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Σαβιέρ.

Όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι τακτικής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.