Neo

Ξαναβρήκε μπροστά τον Ραγκούση ο Τσίπρας

Τα βαριά λόγια που κατά καιρούς έλεγε σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Ραγκούσης δεν έχουν ακόμη ξεχαστεί -όπως αποδείχθηκε στην συζήτηση στη Βουλή, με αφορμή την απόφαση του πρωθυπουργού να επικαλεστεί παλιότερες δηλώσεις και αναρτήσεις του νυν κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και να έχει, αν και ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει τί έχει γράψει και πει σε βάρος του ο Ραγκούσης και έχει αποφασίσει να… πάει παρακάτω, ο «άσσος» που ανέσυρε χθες από το μανίκι του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πυροδοτήσει εκ νέου μία συζήτηση στον σκληρό πυρήνα της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης: η συζήτηση αφορά στο πόση ανεκτικότητα θα δείχνει η Κουμουνδούρου εφεξής σε όσους τής χτυπούν την πόρτα, αφού η άνευ όρων «μετεγγραφολογία» έχει κοστίσει ουκ ολίγο στον ΣΥΡΙΖΑ και πλέον, ολοένα και περισσότεροι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τού επισημαίνουν ότι θα πρέπει να είναι… επιλεκτικός σε ποιον, πώς και πότε ανοίγει τις πόρτες του κόμματος.

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. O/η SPARTA πήρε την σκυτάλη από την Μαργαρίτα Βερύκιου που δεν πάει άλλο αφού της επιτίθενται οι ίδιες αισχρές βρισιές της , που γυρίζουν πίσω και την ταπώνουν !
    Η FEMA ξανάρχισε τα τρόλικα σχόλια της,
    με την γραμμή της Πλατείας Κουμουνδούρου και το δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να σαπίζει ….
    Γιατί ο κόσμος τους οι απλοί πολίτες δεν συμμετέχουν σαν ενεργοί πολίτες στα κοινά της πατρίδας μας,
    ζητούν ανταλλαγματα και ρουσφέτια .
    Το προοδευτικο-σοσιαλιστικό Κίνημα Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ και οι ενεργοί πολίτες εδραιώνονται να κερδίσουν τους συντρόφους τους πίσω !
    Θέλουμε πίσω τους αγνούς ψηφοφόρους του κέντρου .
    Όχι , τον Γιάννη Ραγκούση ή , την Ξενογιαννακοπούλου και τον Κουρουμπλή.
    Αν δεν το κάνει ο Ανδρουλακης, θα το κατορθώσει το παραδειγμα , και η αφοσίωσης ημών των απλών Αντρών και Γυναικών της βάσης μας που δεν αποβλέπουμε σε ανταλλαγματα κ@ι Ρουσφέτια !
    Σαν τον Ανδρουλάκη έχουμε πολλούς και μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε ανά πάσα στιγμή …αν δεν ακολουθεί τα Ιδανικά μας μας που είναι η πρόοδος με Δικαιοσύνη , Ισότητα , Αξιοκρατια και Διαύγεια για όλους ,όπως την ειδαμε στην πράξη την περίοδο 2009-2011 με τον Γιώργο Πανδρεου στο Τιμόνι και φυσικά η βελτίωσης του παγκόσμιου περιβάλοντος μας .
    Πολλοί από μας πιστεύουμε στο «σκέψου παγκόσμια και δράσε τοπικά » αντί του «βάζε κρέας στον πάτο σου » το σλόγκαν που ξεστόμισε πρόσφατα η Βερύκιου !

  2. FEMA 23:00 26/02/2021

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ

    ΚΡΕΤΙΝΕ !!!

  3. FEMA 22:57 26/02/2021

    ΠΡΟΣ SPARTA

    ΕΣΥ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!–ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ !!

    ΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ–ΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ–ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!

    ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ !!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ–ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑ ΤΟΥ

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!–ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΤΕΛΟΣ !!!

    ΜΟΥΣΚΕΨΕΣ ,ΒΛΑΞ—ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ !!!

  4. ΚΟΣ ΚΟΣ 19:49 26/02/2021

    ΕΝΩ Α ΑΔΩΝΙΣ.. ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟΣ…ΓΙΑ ΝΔ

  5. Alkinoos 16:09 26/02/2021

    Το κόρακας κοράκου….
    Παει γαντι στην περιπτωση..Απλα εγινε διεύρυνση στον οχετό!

  6. SPARTA. 10:26 26/02/2021

    Ο Ραγκούσης είναι ένας τυμβωρύχος που εκεί που έφτυνε παλιότερα σήμερα γλύφει. Είναι αυτός ο προδότης που φέρει την ευθύνη για τον νόμο έκτρωμα της απόδοσης της Ελληνικής Ιθαγένειας στους παράνομους μετανάστες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.