Neo

Χαμόγελα στην Κουμουνδούρου για την Σία

Παρότι η Σία Αναγνωστοπούλου είχε για πολλούς ένα «ακαδημαϊκό» προφίλ, στην Κουμουνδούρου έχει σκορπίζει πολλά χαμόγελα: βλέπετε, η αχαιή πολιτικός είναι από τα πλέον αποδοτικά μέλη του «σκιώδους υπουργικού» συμβουλίου του Αλέξη Τσίπρα, αποτελώντας έναν… διαρκή πονοκέφαλο για την «ομόλογή» της, Λίνα Μενδώνη. Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ έχει διακριθεί για τα πολιτικά αντανακλαστικά της, αλλά και για το πώς καθημερινά «πολιορκεί» την υπουργό Πολιτισμού και εν γένει την κυβέρνηση. Μάλιστα, το γεγονός ότι η ίδια είχε σπεύσει να τηλεφωνήσει, εκτός δημοσιότητας, στον υφυπουργό Νικόλα Γιατρομανωλάκη για να τον ενημερώσει για τις φήμες που «σέρνονταν» στον χώρο του Πολιτισμού αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη έδειξε πως η ίδια δεν ανέλαβε τα καθήκοντα της τομεάρχου ως μία τυπική «χρέωση» χαρτοφυλακίου, αλλά πως το έχει πάρει «ζεστά». Εξ ού και η αξιολόγησή της στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου είναι εξαιρετικά υψηλή και οι κεραίες του Neo εντοπίζουν διαρκώς σχόλια του τύπου «αν όλοι οι τομεάρχες απέδιδαν όπως η Σία στον πολιτισμό, θα ήταν διαφορετικό το πολιτικό σκηνικό».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Τα «προ-δεκαεφτά -του- Νοέμβρη μέλη»του ΣΥΡΙΖΑ που βγήκαν να χαιρετήσουν σαν ήρωα τον Κουφοντίνα γιατί εκβιάζει την πολιτεία και την ενομη τάξη , ακόμη και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης , κάνοντας απεργία πείνας …, Εξασκούν πίεση στον Σύριζα . Αποτελούμενα κυρίως από το ΖΕΥΓΟΣ ΔΡΙΤΣΑ – ΧΡΥΣΤΟΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και την Πατρινια Τασία Αναγνωστόπουλου θα πρέπει να διαβάσουν και την γνώμη μερικων από τα θύματα των τρομοκρατικών ενεργειών του Κατάδικου για τουλάχιστον έντεκα φόνους του Κουφοντίνα .
  Ανακοίνωση των συγγενών των θυμάτων της 17 Νοέμβρη:
  «Εμείς, οι συγγενείς των δεκάδων θυμάτων του δολοφόνου, – νεκρών και τραυματιών- παρακολουθούμε όλο το τελευταίο διάστημα την υπόθεση της απεργίας πείνας του. Παρακολουθούμε την κατάσταση της υγείας του όπως τη διαβάζουμε από τα Μέσα και παρακολουθούμε και ο,τι λέγεται και γράφεται για το θέμα.
  Θα θέλαμε πολύ να μην το κάνουμε.
  Αλλά δεν γίνεται. Κάθε μέρα ξυπνάμε και λέμε «σήμερα θα ασχοληθώ με κάτι άλλο, παιδιά, δουλειά, κάτι» και μετά κρυβόμαστε από τα παιδιά μας, από τους ανθρώπους που μας αγαπούν, τους διώχνουμε σχεδόν, για να δούμε τι κάνει ο δολοφόνος. Και την άλλη μέρα πάλι.
  Κάθε είδηση, κάθε ανακοίνωση ξαναζωντανεύει όλες τις μνήμες και όλο τον πόνο με τον οποίο έχουμε μάθει να συνυπάρχουμε για να έχουμε ζωή.
  Θυμόμαστε τις στιγμές που ζήσαμε με τους δικούς μας και πως θα θέλαμε λίγο ακόμα, θυμόμαστε όλες τις φορές που… δεν ήταν, στα σημαντικά της ζωής μας. Θυμόμαστε και το αίμα. Τόσο πολύ αίμα. Που οι περισσότεροι από μας, επειδή είμασταν μικροί, δεν είχαμε δει ούτε στα έργα και το είδαμε για τον μπαμπά, τον γιο, το σύζυγο, τον αδερφό. Και όλες αυτές οι μνήμες πονάνε. Και μας απομακρύνουν από τους τωρινούς δικούς μας, οι οποίοι όσο και να προσπαθούν, όσο και αν μας αγαπούν, δεν μπορούν να καταλάβουν…
  Και θέλουμε να πούμε μόνο τρία πράγματα:
  1. Προς τον δολοφόνο:
  Παρά το γεγονός ότι δολοφόνησε τους ανθρώπους μας, τον καλούμε να υποχωρήσει από το αίτημά του και να ζήσει. Το να πεθάνει δεν θα φέρει κανέναν από τους δικούς μας πίσω.
  2. Προς όσους καλούν το κράτος να υποχωρήσει για να μην πεθάνει ο δολοφόνος:
  Σας καλούμε, αντί να ζητάτε την υποχώρηση του κράτους, να ζητήσετε από το δολοφόνο να διακόψει την απεργία πείνας. Το δίκιο του, αν θεωρείτε ότι έχει, ας το βρει στα δικαστήρια.
  3. Προς όλους:
  Το Κράτος Δικαίου είναι ακρογωνιαίος λίθος της έννομης τάξης. Δεν εκβιάζεται, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο οποίο να βασιστούμε όλοι εμείς, που σε αντίθεση με τον δολοφόνο, πιστεύουμε στη Δημοκρατία και τον τρόπο λειτουργίας της.
  Και κάτι τελευταίο προς όλους αυτούς που κάνουν δηλώσεις και διαδηλώσεις για τον δολοφόνο:
  ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. Αναρωτιόμαστε εάν το έχετε σκεφτεί έστω και μία φορά. ».

  Όσο για τα παραπάνω μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε και αυτά τις περγαμηνές τους στην πολιτική της λούφας . Της παραλλλαγής και της κονομας:

  https://www.lykavitos.gr/o-syzygos-tis-xristodoulopoulou-thodo/

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.