ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του κόμματος

Η ΝΔ για την ομιλία Αλ. Τσίπρα στην Βουλή: «Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, όταν μιλά για πολιτικές διώξεις»

Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης της πλειοψηφίας για τη σύσταση ή μη προανακριτικής επιτροπής κατά του πρώην υπουργού, Νίκου Παππά για τους χειρισμούς του στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της. Στην εν λόγω ανακοίνωση, το κυβερνών κόμμα επισημαίνει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε πλήρως τον κ. Παππά και ότι «προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, όταν μιλά για πολιτικές διώξεις». Από τη Νέα Δημοκρατία καταλογίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ πόλωση και διχασμό παραπέμποντας στο «εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του Παύλου Πολάκη», όπως λένε χαρακτηριστικά και για το οποίο επισημαίνουν πως «ο κ. Τσίπρας δεν βρήκε τίποτε να πει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Σήμερα στη Βουλή ο κ. Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον Νίκο Παππά. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να θεωρεί ότι δεν ζημιώθηκε το δημόσιο συμφέρον, όταν τρία εκατομμύρια ευρώ έκαναν βόλτες με αδιαφανείς διαδικασίες σε διάφορους λογαριασμούς.

Με περίσσιο θράσος μίλησε για πολιτικές διώξεις. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους που δεν θυμούνται το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους», όταν η σκευωρία που έστησε κατέρρευσε πανηγυρικά. Ελπίζουμε τις απόψεις του αυτές να τις μοιράστηκε με τον κ. Πικραμμένο, όταν τον είχε απέναντί του στο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Μαρτίου.

Η χώρα έχει θεσμική και πολιτική μνήμη.

Όσο για τις καταγγελίες του περί πόλωσης και διχασμού, τον παραπέμπουμε στο σημερινό εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του φίλου του κ. Πολάκη για το οποίο δεν βρήκε τίποτα να πει».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA ,
    Παράτα το εκεί που το αφήνει η είδησης !
    Αν πεις τα δικά σου μάλ……σμενα και γελοία επιχειρήματα, θα μας δώσεις πάλι τη ευκαιρία να σε πατσαβουριάζουμε αποκαλύπτοντας σε όπως πραγματικά είσαι .
    Όχι όπως σε θέλει η αρρώστια σου . Που συν τοις άλλους είναι και η υπεροψία !
    Να μην αναφερθώ δσε τι δημιουργεί τυχόν η ανερασρεια σε μερικους ανθρώπους !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.