ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Superleague

«Καζάνι» που βράζει ο ΠΑΟΚ

Η ισοπαλία που περισσότερο μοιάζει με ...ήττα στο χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας με τον Άρη, άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» στον ΠΑΟΚ που από χθες (7/3) βρίσκεται στην δίνη των εξελίξεων. Όπως έγινε γνωστό σήμερα (8/3), ο τεχνικός διευθυντής, Όλαφ Ρέμπε, έχει υποβάλλει την παραίτηση του από τα καθήκοντά του, από την περασμένη εβδομάδα, ενώ αναφορές τον φέρνουν να συμφωνεί με τη Νυρεμβέργη.

Επίσης, σημαντικό θέμα έχει δημιουργηθεί και με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος απάντησε σε φραστική επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς της ομάδας στη διάρκεια του δευτέρου μέρους του αγώνα με τον Άρη στις κερκίδες της Τούμπας και δεν αποκλείεται η ομάδα να προχωρήσει στη λήψη μέτρων που φτάνουν ακόμη και στη διακοπή της συνεργασίας.

Χθες (7/3), μετά το τέλος της αναμέτρησης και κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών από το γήπεδο, οι τελευταίοι δέχτηκαν φραστική επίθεση σε έντονο κλίμα από συγκεντρωμένους οπαδούς, που παρά την τεράστια αστυνομική δύναμη βρήκαν χώρο για να πλησιάσουν το πούλμαν της ομάδας.

Κι όλα αυτά, λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον «Δικέφαλο» να έχει πλέον μόνο το παιχνίδι της Λεωφόρου την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για να διεκδικήσει μέσω αυτού τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα εν όψει της συνέχειας με την είσοδο του στα πλέι οφ.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο ΠΑΟΚ στα έως τώρα 7 παιχνίδια ντέρμπι που έδωσε, εντός και εκτός έδρας, με τις ομάδες της κορυφής, έχει μόλις μια νίκη (εναντίον του Παναθηναϊκού 2-1) και 4 ισοπαλίες με 2 ήττες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.