ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε δύο νέες δημοσκοπήσεις...

Κλείσιμο της ψαλίδας κατά δύο (2) μονάδες δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας σήμερα. Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πάντως υψηλή. Η ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ, με αναγωγή όμως των ψήφων, δίνει 42% έναντι 28%. Στην προηγούμενη έρευνα της εταιρείας, τον Νοέμβριο, η διαφορά ήταν 16 μονάδες, ενώ τώρα 14. Στην άλλη δημοσκόπηση, της ΜΑΡC, η διαφορά είναι 15 μονάδες από 18,5 τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα έχουμε 36,1% ΝΔ και 21% τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην προηγούμενη έρευνα της εταιρείας τα ποσοστά ήταν 38,6% έναντι 20%. Το ΚΙΝΑΛ κινείται βρίσκεται στο 6-6,5%.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Επειδή συγκρούεστε σείς μεταξύ σας, υπέρ.των ιδιαιτέρων και των ειδικών σας συμφερόντων για Κομματικό και πολιτικό οφέλη,
  Εγώ δεν διατίθεμαι να υποστηρίξω τις αρρωστημένες σας ιδέες και τρόπους.
  Για να πολεμήσω τους αντιπάλους μου εδώ μέσα .
  Ο εχθρος του Εχθρού μου δεν γίνεται αυτόματα δικός μου φίλος !
  Και αν ακόμη σεις, με την συμμετοχή σας στην συζήτηση μας εδώ, λόγω των σοβινιστικών σας τρόπων υποβιβάζετε την διαλογική συζήτηση, παραμένω απέναντι σας !
  Σεβαστείτε λοιπόν τον διάλογο σαν πολιτισμένοι πολίτες .
  Όχι σαν αφισοκολλητές του Τσίπρα , του Μητσοτάκη ή του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής , ! Τους άλλους πως τους λεν Βαρουφάκη και Βελόπουλο ;

 2. SPARTA. 9:57 25/03/2021

  Ο Τσίπρας και ο ΣΎΡΙΖΑ δεν έχουν αυτό που λέμε ρεύμα. Όλοι οι πολίτες ξέρουν ότι ο ΣΎΡΙΖΑ χρησιμεύει μόνο για να εφαρμόζει μνημόνια και για να βάζει λαθρομετανάστες στην Ευρώπη όταν η Γερμανία έχει ανάγκη από εργατικά χέρια. Για τους Έλληνες ο ΣΎΡΙΖΑ είναι καταστροφή. Το κομματόσκυλο FEMA αποβλέπει σε προσωπικό όφελος.
  Για αυτό και όχι τζάμπα λιβανίζει από το πρωί τον τενεκέ και μπαχαλάκια Αλέξη Τσίπρα.

 3. FEMA 19:15 24/03/2021

  ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η MAPC–ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ -ΓΕΡΑΚΗ-ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ

  ΔΙΑΦΟΡΑ—ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Α(χ)ΡΙΣΤΩΝ !!

  ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ–ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.