ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου

Συμπληρώνοντας φέτος 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 σύσσωμος ο Ελληνισμός και η πατρίδα μας γιορτάζει.

Ο αγώνας της Ελληνικής ανεξαρτησίας είναι ζωντανό μνημείο για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, είναι η παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές και το ιστορικό μας xρέος ως Έθνος.

Η Ελληνική κοινωνία δοκιμάστηκε σκληρά τα χρόνια της κρίσης, δοκιμάζεται και τώρα με μια ύπουλη Πανδημία και ό,τι θα επακολουθήσει στην οικονομία μας! Δοκιμάστηκε η εθνική ομοψυχία και η συνεκτικότητα σε σημαντικό βαθμό. Υπήρξαν παλινωδίες και η πολιτική αβελτηρία διακύβευσε με αυταπάτες το Εθνικό όραμα.

Χρειάζεται μια στρατηγική μετασχηματισμού που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα, προκειμένου να συγκλίνει οικονομικά, οργανωτικά, ψηφιακά με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Αναλογιζόμενοι την ευθύνη έναντι των μελλοντικών γενεών έχουμε ιερό χρέος να λειτουργήσουμε όλοι ως ένα αρραγές μέτωπο, προσανατολισμένοι προς το ευρωπαϊκό όραμα. Η ενότητα είναι η μεγάλη παρακαταθήκη που μας άφησαν οι ηρωικοί πρόγονοί μας,.

Ενωμένοι, πρέπει να αναπτύξουμε την εθνική οικονομία, να ενισχύσουμε την αμυντική μας ικανότητα και να στηρίξουμε τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Έχουμε μπροστά μας έναν Εθνικό αναστοχασμό για μια Εθνική επανεκκίνηση.

Χρόνια Πολλά σε όλους.

* Ο Φωτάκης Φ.Βασίλειος είναι Αντιδήμαρχος Αγρινίου

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.