ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μυστική ψηφοφορία για την σύσταση προανακριτικής κατά του Ν. Παππά, για τις τηλεοπτικές άδειες 2015-2016

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του πρώην υπουργού Ν. Παππά, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2015 και 2016, μετά από πρόταση 30 βουλευτών της ΝΔ.

Ξεκίνησε η προγραμματισμένη μυστική ψηφοφορία για την σύσταση προανακριτικής κατά του Ν. Παππά, για τις τηλεοπτικές άδειες 2015-2016. Η σχετική απόφαση λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, στην ψηφοφορία δεν μετέχει ο βουλευτής κατά του οποίου στρέφεται η πρόταση άσκησης δίωξης. Σημειώνεται επίσης, ότι η μυστική ψηφοφορία μπορεί να γίνει τόσο με φυσική παρουσία, όσο και με επιστολική ψήφο, μετά την τροποποίηση του άρθρου 70Α του Κανονισμού της Βουλής. Λόγω των μέτρων για την πανδημία, οι βουλευτές θα ψηφίζουν σε ομάδες των 50, ανά ημίωρο. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί τα μεσάνυχτα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Μια προανακριτική διαδικασία για μέλος(οι ) του Κοινοβουλίου όπως επιτάσσει το Σύνταγμα μας,
  αν και όταν η πρότασης πλειοψηφίσει σε ψηφοφορία και περάσει , αυτό γίνεται ευκαιρία για τους αναφερόμενους σε αυτήν την δαδικασια !
  Να αποδείξουν οτι είναι Αθώοι .
  ΑΝ δεν είναι, αθώοι ,όμως , ύστερα από απο την ψήφιση της θέσπισης της προανακριτικής —με τόση πλειοψηφια μάλιστα — που έγινε χθες , για τον Νίκο Παππά,
  ΤΟΤΕ κάποιοι σαν αυτον και τον Τσίπρα, θα υποστούν τις συνέπειες ,…..
  αλλά η Δημοκρατία μας θα βγει ο νικητής της υπόθεσης !
  Τα υπόλοιπα είναι Σκοπιμότητες Εκατέρωθεν της η Διαύγειας για την οποία εμείς οι Δημοκράτες Έλληνες είμαστε υπερήφανοι που την θεσπίσατε επιτέλους στην Πατρίδα μας ..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.