LIFESTYLE

Ο 'Εντι Μέρφι σκέφτεται επιστροφή στη stand-up κωμωδία

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast στο SiriusXM του Κέβιν Χάρτ, «Comedy Gold Minds with Kevin Hart», ο Έντι Μέρφι υπονόησε ότι σκέφτεται να επιστρέψει στην σκηνή της stand-up κωμωδίας στο εγγύς μέλλον.

Πριν από την επιτυχία του στο Χόλιγουντ και τη συμμετοχή στο Saturday Night Live, ο Έντι Μέρφι ήταν και εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς stand-up κωμικούς. Τώρα, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά, αποκάλυψε ότι η επιστροφή στην σκηνή μπορεί να επίκειται.

Στο podcast, ο Χαρτ ακούγεται να αστειεύεται με τον Μέρφι, «Έντι, δεν μου αρέσει να μιλάω πλέον για τη stand-up κωμωδία. Δεν πέφτω στην παγίδα. Σε βαρέθηκα... Κάθε φορά που μιλάμε, με αφήνει με μια πληροφορία και νιώθω σαν να έχω κερδίσει χρυσό».

Ο Εντι Μέρφι απαντά στον Κέβι Χαρτ, επιβεβαιώνοντας μια stand-up comedy εμφάνιση στο μέλλον. Ο ηθοποιός υπογραμμίζει: «Το σχέδιό μου ήταν να κάνω τα Dolemite, Saturday Night Live, Coming 2 America και μετά να κάνω stand-up κωμωδία. Και μετά η πανδημία χτύπησε και έκλεισαν όλα. Θα ήμουν έξω δουλεύοντας για την παράσταση. Όταν η πανδημία τελειώσει και είναι ασφαλές για όλους να βγουν, τότε το σχέδιο είναι να προχωρήσω» αναφέρει.

Η ταινία «Coming 2 America» η πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας του Έντι Μέρφι του 1998 «Coming to America» κυκλοφόρησε στο Amazon Prime.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.