ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έδωσε διευκρινίσεις ο βουλευτής

Θ. Δρίτσας: Η αναφορά μου, ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν», αναφερόταν στην ελληνική Δημοκρατία και τις αξίες του κράτους δικαίου

Για τη διατύπωσή του ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν» σε σημερινή του συνέντευξη, έδωσε διευκρινίσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θοδωρής Δρίτσας.
«Στην πρωινή σημερινή τηλεφωνική μου συνέντευξη στο πειραιώτικο ρ/σ “ Κανάλι 1” και στη δημοσιογράφο κ. Λία Λάππα, ρωτήθηκα για τα δύο θέματα της επικαιρότητας, την υπόθεση Κουφοντίνα και την υπόθεση Λιγνάδη. Όποιος ή όποια άκουσε τη συνέντευξη, μπορεί να διαπιστώσει με απόλυτη σαφήνεια ότι, με νηφάλιο τρόπο τεκμηρίωσα την άποψη μου, ότι για μία ακόμα φορά η ΝΔ παίζει ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων, στο φόντο της δράσης της τρομοκρατίας, δυναμιτίζοντας το κλίμα του δημοκρατικού διαλόγου”, σημειώνει ο Θ. Δρίτσας, τονίζοντας ότι «είναι αυτονόητο» πως η αναφορά του ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν», αναφερόταν «στην ελληνική Δημοκρατία, τους δημοκρατικούς πολίτες και τις αξίες του κράτους δικαίου, τις οποίες δεν σεβάστηκαν οι τρομοκράτες».
«Η τρομοκρατία απέτυχε, το κράτος δικαίου επικράτησε, αν και πλήρωσε βαρύ φόρο τιμής με αίμα. Οφείλω να το ξεκαθαρίσω, εάν η πιεστική, λόγω χρόνου, διατύπωση δεν είναι πλήρης και απολύτως σαφής και ξεκάθαρη», συνεχίζει και καταλήγει: «Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κανείς δικαίωμα να τη διαστρεβλώνει, προσδίδοντας εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που είπα και εννοούσα».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. SPARTA. 8:02 04/03/2021

  Ο πλέον γελοίος και αποτυχημένος Υπουργός του ΣΎΡΙΖΑ. Αυτός με την ανεπάρκεια του σαν Υπουργός και η σύζυγός του η άθλια Τασία Χριστοδουλοπούλου με τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες κατέστρεψαν την Ελλάδα.

 2. Η γελοιότητα πολιτικού ανδρός που συνάδει με το χώρο που εκπροσωπεί.

 3. :To κράτος δικαίου που πηγε κ. ΔΡιτσα μου ;
  τότε που επι υπουργίας σου στο Εμπορικής Ναυτιλίας , διέταξε τους λιμενικούς στο σημείο της δολοφονίας των τεσσάρων Αθωων ψυχών από το ταχύπλοο στην Αίγινα , να μην γίνουν συλλήψεις ;
  ΔΕΝ μάθαμε ποτέ ποιοί ήσαν οι επιβαίνοντες στο δολοφονικό ταχύπλοο .
  Ήσαν τέκνα « ημέτερων ταριστερων » ;
  εσυ το ξέρεις , όπως και αυτά που λες περί 17 Νοέμβρη .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.