ΕΛΛΑΔΑ

Mια νότα κανονικότητας στους εορτασμούς της ιδιαίτερα σημαντικής και ιστορικής αυτής ημέρας

Το Citylink ντύνεται με τα χρώματα της γαλανόλευκης

Το Citylink, το σημείο αναφοράς στο κέντρο της Αθήνας, ντύνεται με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας. Η πρόσοψη του ιστορικού κτηρίου της πρωτεύουσας, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, λούζεται με λευκό και γαλάζιο φως, αποτίοντας φόρο τιμής στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η φαντασμαγορική φωταγώγηση του κτηρίου πλαισιώνεται με την προβολή της ελληνικής σημαίας, που υπερήφανα κυματίζει στην όψη του Citylink από την πλευρά της οδού Πανεπιστημίου. Μέσα από αυτή τη συμβολική κίνηση το Citylink συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο μιας τάσης την οποία ακολουθούν εμβληματικά κτήρια σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως η Όπερα του Σύδνεϋ, το Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο και η Βουλή της Ρουμανίας, που γιορτάζουν με τον δικό τους τρόπο τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων.

Ο φωτισμός του Citylink στις «εθνικές αποχρώσεις», παρά την πανδημία που βρίσκεται σε εξέλιξη, έρχεται να δώσει μια νότα κανονικότητας στους εορτασμούς της ιδιαίτερα σημαντικής και ιστορικής αυτής ημέρας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Picar, διαχειρίστριας εταιρείας του Citylink, κ. Γεώργιος Κορμάς δήλωσε:

«Το Citylink φοράει τα χρώματα της Ελλάδας και γιορτάζει μαζί με κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που έρχεται να μας υπενθυμίσει την αξία της ενότητας και της ομοψυχίας, με την καρδιά να «κοιτά» το παρελθόν, αλλά το βλέμμα να είναι στραμμένο προς το μέλλον. Ένα μέλλον που θα πρέπει να μας κάνει όλους υπερήφανους για τους ιστορικούς πατριωτικούς αγώνες του έθνους μας για την ελευθερία και την παλιγγενεσία, αλλά και τον αγώνα που δίνουμε σήμερα, όλοι μαζί, για την υγεία την δική μας και των συνανθρώπων μας. Ας είναι αυτή η επέτειος η αρχή μιας νέας σελίδας για μια σύγχρονη και ευημερούσα Ελλάδα! Ζήτω το 1821, η απαρχή του νέου έθνους!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.