LIFESTYLE

Μετά την εκρηκτική συνέντευξή τους στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι

Βουτιά κατέγραψε η δημοτικότητα του Χάρι και της Μέγκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν σημείωσε βουτιά στη Βρετανία και ποτέ πριν δεν ήταν σε χαμηλότερα επίπεδα, ύστερα από την εκρηκτική συνέντευξή τους στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Κατά τη συνέντευξη που μεταδόθηκε την περασμένη Κυριακή, η Μέγκαν δήλωσε ότι οι εκκλήσεις της για βοήθεια, ενώ είχε τάσεις αυτοκτονίας, αγνοήθηκαν και ένα μέλος της οικογένειας, που δεν έχει κατονομαστεί, ρώτησε πόσο σκουρόχρωμος μπορεί να είναι ο γιος του ζεύγους, ο Άρτσι.

Στο μεταξύ, ο Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, επίσης παραπονέθηκε για την αντίδραση της οικογένειάς του στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα επίσημα καθήκοντά τους.

Η εκ βαθέων συνέντευξη βύθισε τη μοναρχία στη χειρότερη κρίση της αυτόν τον αιώνα και, σύμφωνα με δημοσκόπηση του YouGov, έπληξε και τη φήμη του ζεύγους.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 48% των 1.664 ερωτηθέντων είχε αρνητική στάση απέναντι στον Χάρι και 45% θετική -η πρώτη φορά που το ποσοστό των αρνητικών απαντήσεων ξεπερνά αυτό των θετικών- ενώ καταγράφεται μείωση κατά 15 μονάδες βάσης σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Στο μεταξύ, μόνο 3 στους 10 ανθρώπους είχαν θετική άποψη για τη Μέγκαν, ενώ το 58% είχε αρνητική γνώμη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.