ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Αναψε φωτιές» ξανά ο Ιμπραΐμοβιτς

Μία φωτογραφία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθισμένου σε εστιατόριο στο Μιλάνο, το οποίο υποτίθεται πως θα έπρεπε να είναι κλειστό για πελάτες λόγω των περιορισμών στην Ιταλία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, προκάλεσε έντονη κριτική στη γειτονική χώρα, παρά το γεγονός ότι συνεργάτης του Σουηδού σούπερ σταρ, ανέφερε πως επρόκειτο για «επαγγελματική συνάντηση» κι όχι για γεύμα.

Σε αυτήν τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα «Fanpage.it», ο σταρ της Μίλαν είναι καθισμένος μαζί με άλλα άτομα, χωρίς να φοράει μάσκα, γύρω από ένα τραπέζι όπου είναι τοποθετημένα μερικά ποτήρια. Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα, η φωτογραφία τραβήχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής (11/04), όταν στα εστιατόρια σε όλη την Ιταλία επιτρέπεται -προς το παρόν- μόνο το «take away».

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, σε επαφή με την εν λόγω ιστοσελίδα, διαβεβαίωσε πάντως, ότι κανείς δεν είχε μεσημεριανό γεύμα: «Ήταν κάτι μεταξύ φίλων, είμαστε φίλοι και κατά καιρούς βλέπουμε ο ένας τον άλλον στο σπίτι μου», ανέφερε.

Μετά την πολύ σκληρή κριτική και την ένταση που υπήρξε και στα social media για το συγκεκριμένο περιστατικό, το περιβάλλον του παίκτη διευκρίνισε ότι ήταν μια «συνάντηση εργασίας». «Ήταν μια ιδιωτική συνάντηση, με μικρό αριθμό ατόμων», δήλωσε η συγκεκριμένη πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) διατηρώντας την ανωνυμία της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.