ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Superleague

Ανησυχία για Μάνο στον Άρη

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν την Τετάρτη (14/4) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (18/04, 15:00 - «Απόστολος Νικολαΐδης»), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Προπόνηση από την οποία ο Άκης Μάντζιος αποκόμισε ακόμη έναν... πονοκέφαλο, καθώς ο Δημήτρης Μάνος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το ιατρικό επιτελείο του Άρη θα εξετάσει εκ νέου τον πρώην επιθετικό του ΟΦΗ, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Αν είναι σοβαρό, ο Μάντζιος θα έχει περιορισμένες λύσεις για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι», μιας και δεν υπολογίζεται σίγουρα ο Μπρούνο Φελίπε (ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας), ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μπρούνο Γκάμα (έκανε θεραπεία και μετά τρέξιμο). Στα θετικά για τους Θεσσαλονικείς, οι Γιόχαν Μπεναλουάν και Έργκις Κάτσε ακολούθησαν μέρος της προπόνησης.

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του Άρη ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.