ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Χωρίς φρένα» στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Ασταμάτητος συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στο Open της Βαρκελόνης. Στον προημιτελικό απέναντι στον Καναδό Φέλιξ Οζιέ-Αλιασίμ (Νο 20 στον κόσμο), ο Έλληνας τενίστας πέτυχε την όγδοη διαδοχική νίκη του χωρίς απώλεια σετ, καθώς επικράτησε 6-3, 6-3, και πήρε το εισιτήριο για τους "4" του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε να "σβήσει" τρία break point μόλις στο δεύτερο game του αγώνα, αλλά σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του, "έσπασε" το σερβίς του αντιπάλου του (3-2) και "έκλεισε" το πρώτο σετ με ακόμη ένα break. Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος έκανε γρήγορα break κι από κει και πέρα απλώς κράτησε, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, το σερβίς του και έφτασε στη νίκη.

Στον αυριανό ημιτελικό, ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρει απέναντί του ένα από τα ανερχόμενα αστέρα του παγκόσμιου τένις, τον Γιανίκ Σίνερ. Ο 20χρονος Ιταλός (Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε νωρίτερα τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-2, 7-6 και... απέτρεψε έναν αγώνα ρεβάνς του Ρώσου με τον Τσιτσιπά, λίγες ημέρες μετά τη νίκη του Στέφανου στον τελικό του Μόντε Κάρλο. Ο Σίνερ έχει μία νίκη και μία ήττα απέναντι στον Τσιτσιπά, με αμφότερες τις προηγούμενες αναμετρήσεις να έχουν λάβει χώρα στη Ρώμη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.