Neo

Γιατί… «αναθάρρησαν» οι «καραμανλικοί»

Στο παρελθόν ο Κώστας Καραμανλής έχει δεχθεί πολλές πιέσεις και εισηγήσεις από δικούς του ανθρώπους να… μην αφήνει τα στελέχη της «καραμανλικής» πτέρυγας χωρίς στήριξη. Γιατί είναι αλήθεια ότι ο πρώην πρωθυπουργός, αν και τού έχουν υποβληθεί πολλά αιτήματα από πολλούς «καραμανλικούς» για να μεσολαβήσει και να διεκδικήσει πράματα, έδινε πάντα σε όλους την ίδια απάντηση: «δεν κάνω παζάρια με κανέναν», τούς έλεγε. Ωστόσο, φαίνεται ότι ειδικά στον τελευταίο ανασχηματισμό, το ποτήρι ξεχείλισε όχι μόνο γενικώς για την «καραμανλική» πτέρυγα, αλλά και για τον ίδιο. Βλέπετε, στις πρόσφατες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη εξοβελίστηκαν πλήρως οι «καραμανλικοί» ενώ ακόμη και όσοι ήταν στην αναμονή, αποδείχθηκε ότι… θα περιμένουν πολύ: για παράδειγμα, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος δεν μπήκε στην κυβέρνηση, ενώ ο πρωθυπουργός αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου και στον, επίσης εμβληματικό «καραμανλικό», Γιώργο Κουμουτσάκο. Ως εκ τούτου, τώρα που ο Κώστας Καραμανλής δείχνει αποφασισμένος να ξαναμπεί στο παιχνίδι αποφεύγοντας να υπερψηφίσει τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία, οι «καραμανλικοί» έχουν… αναθαρρήσει, ελπίζοντας ότι τώρα που ο πρώην πρωθυπουργός κάνει αισθητή την παρουσία του, δε θα βρεθούν εκ νέου εκτός νυμφώνος.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Νίκος 20:54 13/04/2021

    αναθάρρησαν οι καραμαληκοι !!!!χαρες και πανηγύρια στη δεξια πτέρυγα του συριζα.ο κρυφός αρχηγός μίλησε μετα από χρόνια.ο κοιμισμένος βασιλιάς γύρισε…

  2. FEMA 11:48 13/04/2021

    ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ-ΕΙΠΑ –ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΜΠΟΓΔΗΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ

    ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ …ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ …….ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ …ΨΗΛΟΤΕΡΑ !!!–ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΙΔΑ …ΟΛΑ !!!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ –ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ !!!

    ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ …Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ !!

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!

  3. Aπό τον μεσοπόλεμο κι εδώ , έχω παρακολουθήσει κυβερνήσεις και πολιτικούς που πέρασαν και αποκόμισα μιά κάποια εμπειρία. Την εξομολογούμαι :
    Το κατεστημένο στην πατρίδα μας επιπλέει καταπιέζοντας τον λαό και την κοινωνία μας να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα .
    Τιποτε δεν λέει ν ´ αλλαξει στην ΠΑΙΔΕΙΑ Π.χ. Στις βαρονιες μετά που διευθύνουν τα πολιτικά κόμματα.
    Αν και όταν ο Γιώργος Παπανδρέου επέβαλε με το παράδειγμα του την σωστή διαδικασία ,οι αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων να εκλέγονται από την βάση των πολιτών τους ,
    εντούτοις τα ειδικα συμφέροντα είναι αυτά που επιπλέουν !
    Γατί ορισμένοι πολιτικοί μας δεν θέλουν, ή δεν μπορούν να φτάσουν το μαχαίρι στο κόκκαλο.
    Πάλι ο Γιώργος Παπανδρέου πέρασε νόμους με τους τους οποίους άλλαξε Την δομή και τις διεργασίες Π ανθρώπων μέσα στο ίδιο του το κόμμα, στέλνοντας ορισμένους σημαντικούς και παντοδύναμους στον αγύριστο , γιατι είχαν διευθαρεί από τηνν μακρόχρονη πολιτική δύναμη τους ….
    Έφθασε στο σημείο να διαγράψει από τους εκλογικούς καταλόγους και τον πρώην μακροβιότερο σε συνεχή υπηρεσία πρωθυπουργο Κώσταστα Σημίτη ,´,όταν προσπάθησε να επινπβαλει τις δικές του τακτικές με τις οποίες διαφωνούσε ο ίδιος ο τότε πρωθυπου4γος Γ.Π.
    Έχω αναφερθεί επανειλλημένα στην ανάγκη που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσει από την βρομιά του κωστακαραμανλησμου το κόμμα της ΝΔ .
    Αν θέλει να το προχωρήσει σε ηψηλωτερα επίπεδο.
    Δεν έχει παρά να δει τα κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία τον κατέβασαν οι δικοί του Κωστακαραμανληκοί.
    μα θα μου πείτε αυτοί δεν τον είχαν και τον διατήρησαν ως ΠΦΑ και πάθαμε αυτά που πάθαμε ; Ναι εκεί έχετε απόλυτο Δίκιο!
    Ο Τσίπρας μς ήρθε και μας κάθησε στον δβερκο απο μαι με τους κωσταξκραμανλημ κούς του .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.