Neo

Γίνονται ‘συνήγοροι’ των αντι-εμβολιαστών

Μέχρι και τον πάντα ήρεμο και βαθιά ευγενή Γιώργο Πεταλωτή εκνεύρισε το ‘αλαλούμ’ των δηλώσεων εκπροσώπων των θεσμών γύρω από τα εμβόλια, που μόνο ανησυχία φέρνει τελικά στους πολίτες.
«Ούτε καν στο 1/5 της εμβολιαστικής διαδικασίας βρισκόμαστε, με ισχυρό αντιεμβολιαστικό στοιχείο, με αρνητές συνειδητά, με ψεκασμένους, με υγειονομικούς που αρνούνται να εμβολιαστούν. Και περαιτέρω, ανάμεσα και σε εμάς που πιστεύουμε από την αρχή ότι η μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός, να υπάρχει έντονη αμφισβήτηση για το AstraZeneca για τυχόν παρενέργειες», γράφει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, παραθέτοντας μία σειρά από γεγονότα : «Με τους γιατρούς μας να μας συμβουλεύουν ‘κάνετε το πρώτο εμβόλιο που βρίσκετε διαθέσιμο’, με την πανδημία να βρίσκεται στο peak και τους θανάτους να ανεβαίνουν πανευρωπαϊκά κατά δεκάδες χιλιάδες. Βγάζουμε τα μπράτσα μας ως ορθολογιστές και δηλώνουμε ότι εμβολιαστήκαμε με ό,τι μας έλαχε (προσωπικά με Astra) και κατακρίνουμε ξανά όσους το φοβούνται και δεν πάνε. Προφανώς όλα αυτά απασχολούν εμάς τους υπηκόους, διότι σε αυτό το σημείο οι 27 της ΕΕ αποφάσισαν να μηνύσουν και να ανοίξουν δικαστικό πόλεμο με την AstraZeneca για αντισυμβατική συμπεριφορά. Τώρα, που κρίνεται ο ‘πόλεμος’ και κάθε πισωγύρισμα φέρνει κι άλλους θανάτους», σημειώνει, για να παρατηρήσει κάτι ακόμα πιο ειδικό, όπως η δήλωση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά ότι ‘η δεύτερη γενιά εμβολίων θα πρέπει να γίνει μόνο με εμβόλια mRNA, τα οποία τα παρασκευάζει μόνον η Pfizer και η Moderna’ και πως ‘όσοι εμβολιάστηκαν νωρίς θα πρέπει να κάνουν αργότερα και δεύτερη δόση με τεχνολογία mRNA’.
«Δεν ξέρω πόση απόσταση χωρίζει το γραφειοκρατικό λόμπυ της ΕΕ, ή μάλλον ξέρω πολύ καλά, με την πραγματική ζωή , αλλά αν δεν τους ενδιαφέρει ότι ευτελίζουν το ευρωπαϊκό σχήμα στο οποίο πιστεύουμε πολλοί και που τάχθηκαν να υπηρετούν αυτοί πολυτελέστατα, κάποιος πρέπει να τους πει πολύ έντονα ότι με τέτοιες ασυνάρτητες συμπεριφορές, κινδυνεύουν οι ζωές μας. Και γίνονται οι καλύτεροι συνήγοροι των αντί-ευρωπαϊστών, των αντί-εμβολιαστών και των απανταχού ψεκασμένων. Και θα πληρώνουμε εμείς πολύ ακριβά την κοσμάρα στην οποία ζούνε», καταλήγει.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τρισευτυχισμένοι είναι οι άνθρωποι σαν τον Γιώργο Πεταλωτή που έχουν για κίνητρο πάντοτε την πρόοδο των κοινωνιών και των πολιτών, υπηρετώντας τα κοινά της πολιτείας με αλτρουισμό .
    Με Δημοκρατικούς τρόπους και προβλέποντας σε ισότητα και δικαιοσύνη για όλους τους πολίτες , οι πολιτικοί αυτοί έχουν το χάρισμα να παραμένουν νέοι και να γίνονται ηγέτες !
    Τετοιοι πολιτικοί θα εγκαταστήσουν το ήθος και το ύφος που χρειιάζεται στην εξάσκηση της πολιτικής τέχνης και της υψηλής λειτουργίας της . ,,,, και στην δίκη μας χώρα !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.