ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Γουακαμόλε

Μία εξαιρετική συνταγή για γουακαμόλε.

Υλικά

  • 3 αβοκάντο, καθαρισμένα και πολτοποιημένα
  • χυμός από 1 λάιμ
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • ½   κούπα κρεμμύδι σε κύβους
  • 3 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο
  • 2 ντομάτες σε κύβους
  • 1 κ.γ. σκόρδο, πολτοποιημένο
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τα αβοκάντο, το χυμό λάιμ και το αλάτι.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το κόλιαντρο, τις ντομάτες, το σκόρδο και το πιπέρι.

Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα για να δέσουν καλά οι γεύσεις, αλλά αν δεν έχουμε χρόνο, σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.