ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμείς, αυτήν επεξεργαζόμαστε…

Η χώρα χρειάζεται άλλη πρόταση εξουσίας

Για «πρόταση εξουσίας» μιλούν πλέον στο Κίνημα Αλλαγής και αυτήν ακριβώς επεξεργάζονται, όπως έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί η Φώφη Γεννηματά, όταν λέει ότι στόχος του κινήματός της δεν είναι μόνο η άρτια αντπολίτευση σήμερα, αλλά και η προσφορά λύσεων στα προβλήματα των πολιτών, ως κυβέρνηση αύριο.

Σε αυτό το πλαίσιο, ερωτηθείς για τις δηλώσεις Τζανακόπουλου περί ‘εκκαθαρίσεων’, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, υποστήριξε ότι πρόκειται για δηλώσεις που δείχνουν τις εμμονές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. «Εγκλωβισμένοι σε διχαστικές επιλογές, απειλούν με εκκαθαρίσεις. Αυτές οι αντιλήψεις δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατική παράταξη και την πρόοδο. Η άποψη Τζανακόπουλου απλά συμπληρώνει το παζλ του παρηκμασμένου ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ούτε θέλει, ούτε μπορεί να εκφράσει κάτι νέο», είπε, τονίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής, αλλά και η γενιά του ίδιου δεν μπορεί να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τέτοιες πρακτικές «Η χώρα χρειάζεται άλλη αξιωματική αντιπολίτευση, άλλη πρόταση εξουσίας και εμείς αυτή επεξεργαζόμαστε», είπε.

Ο ίδιος, πάντως, έχοντας επισκεφθεί από κοινού με την Φώφη Γεννηματά το Ασκληπιείο Βούλας για να σηματοδοτήσουν τη σημασία του εμβολίου και την ανάγκη αποτελεσματικής καμπάνιας ενημέρωσης των πολιτών για να μη μείνει κανένα περιθώριο για σύγχυση και παραπληροφόρηση, δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα περί ‘στοκαρίσματος’ των εμβολίων του Αλέξη Τσίπρα. «Στην πολιτική, το δύσκολο είναι να πρωτοπορείς, να οδηγείς, να εμπνέεις. Το εύκολο είναι να πετάς ατάκες, για να "παίζεις", τρέχοντας πίσω από τις εξελίξεις», είπε, προσθέτοντας πως «το πρόβλημα με την πολιτική της ατάκας του κ. Τσίπρα είναι πως διαψεύδεται διαρκώς». Όσο για την πεποίθηση που επικρατεί στην Χαριλάου Τρικούπη : «Δεν φοβόμαστε την επιστήμη, την εμπιστευόμαστε, θέλουμε να ανακτήσουμε την ελευθερία μας και ξέρουμε ότι ο δρόμος γι’ αυτό περνά μέσα από τον εμβολιασμό», κατέληξε.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Στην αρρωστημένη πολιτική με Τσίπρα και Καμμένο που ξεπούλησαν την χώρα μας στα ειδικά συμφέροντα κατά την Διακυβέρνηση της ΠΦΑ , αυτήν που υποστήκαμε για 4,5 χρόνια,
  έρχεται και προστίθεται μια Αξιωματική Αντιπολίτευσης, η σημερινή , με πουλημένους πρωταγωνιστές σαν τον Ραγκούση και την Ξενογιαννακοπούλου …, αυτό ονομάζουν ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.
  Δεν διακινδυνεύουν να χάσουν την θέση τους αυτήν (σαν δεύτερο εκλογικά κόμμα ) τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές !
  Αλλά ούτε και είναι ικανοί να συμβάλουν για τις ποθούμενης αλλαγές που χρειάζεται η κοινωνία και η καθημερινή μας ζωή με οικονομικές δυνατότητες για όλους και προπάντων με δικαιοσύνη …..θέλουν λοιπόν να βλάπτουν όσο μπορούν την διακυβερνηση του Κυρ. Μητσοτακη ΚΑΝΟΝΤΑΣ συμμαχίες με τον COVID-19 !!
  Βλέπουμε από την άλλη , την σωστή συμπεριφορά του τρίτου κόμματος .
  Όπου η πρόεδρος του Φψτεινη Γεννηματά τρέχει παντού να πείσει τους Έλληνες να εμβολιαστούν για να ξεμπερδεύουμε με το προσχηματα που επικαλούνται οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ παρακινητές των CIVID γλεντιών. Και τα υπόλοιπα ευτράπελα τους !
  Οι αντιπολιτεύσεις , πείτε στον Τσίπρα , ενίοτε προτείνουν ή συναινούν όταν χρειάζεται , σε πολιτικές και σε μέτρα που είναι υπέρ των πολιτών , όχι πμ μόνον των ειδικών συμφερόντων ,του Φλαμπουραρη και το Παππάδων ,πατρός και γιού!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.