ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμάκιο στη Βαρβάκειο

ΚΙΝΑΛ: Το πασχαλινό τραπέζι είναι δικαίωμα όλων

«Το πασχαλινό τραπέζι είναι δικαίωμα όλων των πολιτών. Η κυβέρνηση, πέρα από το να αποδίδει τις τσιμπημένες τιμές στο Καθολικό Πάσχα, οφείλει να στηρίξει την αγορά και να προστατέψει τους καταναλωτές», δήλωσε ο Μιχάλης Κατρίνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος μαζί με τον γραμματέα Επικοινωνίας, Παναγιώτη Βλάχο, και τον δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων και γραμματέα Περιβάλλοντος, Γιώργο Αποστολόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα τη δημοτική αγορά της Βαρβακείου.

Το κλιμάκιο των στελεχών του ΚΙΝΑΛ συνομίλησε με κρεοπώλες, εμπόρους και πολίτες για τη δυσμενή κατάσταση στην αγορά και τη μειωμένη κίνηση ενόψει του φετινού Πάσχα. Ο κ. Κατρίνης, στις δηλώσεις του, επισήμανε πώς το φετινό πασχαλινό τραπέζι είναι πιο ακριβό κι αυτό επιβεβαίωσαν πολίτες και έμποροι με τους οποίους συνομίλησε σήμερα στη Βαρβάκειο, όπου διαπίστωσε πως η κίνηση είναι εμφανώς υποτονική για τα δεδομένα της πασχαλινής αγοράς.

«Οι πολίτες δυσκολεύονται να αγοράσουν τα απαραίτητα, λόγω των οικονομικών απωλειών που υπέστησαν, ενώ εμφανίζονται διστακτικοί και ανήσυχοι για το μέλλον. Οι επαγγελματίες δίνουν τη δική τους μάχη επιβίωσης μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, χωρίς να έχουν στηριχθεί ουσιαστικά ως σήμερα. Το πασχαλινό τραπέζι είναι δικαίωμα όλων των πολιτών», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.