Neo

Μεγάλο δίδαγμα…

Ως τέτοιο είδε την πανδημία και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται παγκοσμίως ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος, που μιλώντας στην Καθημερινή, έστειλε ίσως το πιο ηχηρό μήνυμα στην ανθρωπότητα ενόψει Πάσχα.
«Μεγάλο δίδαγμα τώρα έρχεται από εκεί που κανείς δεν το περίμενε. Δεν ήταν κάποιο έθνος, κάποια ιδεολογία, κάποιο σύστημα. Η πανδημία γελοιοποίησε όλα τα αμυντικά συστήματα των ισχυρών της Γης. Ο εχθρός είναι μια αθέατη και απρόσωπη πρωτεΐνη, με ποικίλες μεταλλάξεις και περίεργη επιθετικότητα εναντίον αδιακρίτως των πάντων», είπε. «Το μεγάλο δίδαγμα είναι ότι για την αντιμετώπισή του απαιτήθηκε πανανθρώπινη συσπείρωση και συστράτευση όλων των επιστημονικών και άλλων δυνάμεων και παγκόσμια αλληλεγγύη», συνέχισε, στέλνοντας το μήνυμα ότι «επιβάλλεται να επανεξεταστούν οι προτεραιότητες της ανθρωπότητος και οι αξίες που καθορίζουν την πορεία της, με βάση τη δικαιοσύνη και τον σεβασμό σε κάθε ανθρώπινο πρόσωπο και όχι το δίκαιο ισχυροτέρου».
Πόσο δίκιο…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αυτό το πανθανθρώπινο δίδαγμα να το εμπεδώσουν ,κράτη , κυβερνήσεις κόμματα και πολιτικοί σε όλο τον κόσμο!
    Είναι δυνατόν να εκφράζονται θεωρίες για παγκόσμια συνωμοσία και άνθρωποι σαν μερικους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στην δίκη μας πατρίδα , να εκμεταλλεύονται μια τέτοια θλιβερή και τόσο επικίνδυνη κατάσταση που έχει γονατίσει και τα ισχυρότερα κράτη στον Πλανιτη μας και να προσπαθούν να το εκμεταλευτουν πολιτικο-εκλογικα ;
    Η παράλογη κριτική σου και σε αυτό το Θέμα , αντί να βάζεις πλάτη. Να ενμβολιαστουν όλοι , θα σου γυρίσει μπούμερανγκ Αλέξη Τσίπρα !
    Εκεί , εκει! ΣΤο 6% εκλογικά θα σε φέρει η στάσης σου αυτή , όταν ξαναβγούμε στον ίσο δρόμο !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.