ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Μικρά κρεμμυδάκια με βαλσάμικο

Μία εξαιρετική συνταγή για μικρά κρεμμυδάκια με βαλσάμικο.

Υλικά

  • 12 μικρά κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα στη μέση, αποφλοιωμένα
  • 1/4 φλιτζανιού ξύδι βαλσάμικο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα κρεμμύδια, το βαλσάμικο και το σκόρδο σε ένα μπολ και αφήνουμε για 30 λεπτά.

Στραγγίζουμε τα κρεμμύδια, διατηρώντας τα υγρά.

Ζεσταίνουμε μία βουτυρωμένη σχάρα σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια, γυρίζοντάς τα μία φορά, για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ζωμό από βαλσάμικο και σκόρδο.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.