ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική σε Μέγαρο Μαξίμου και Κουμουνδούρου

Νέο προσκλητήριο ΚινΑλ σε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, που επιμένει να κοιτά μπροστά, προσδοκώντας την προοδευτική διακυβέρνηση, με τους όρους που εκείνη την περιγράφει.
«Κανένας δεν πιστεύει πως είναι εύκολη η διαχείριση της πανδημίας», υποστήριξε μιλώντας στον Alpha 989 ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, προσθέτοντας όμως ότι στο δεύτερο και το τρίτο κύμα πανδημίας, έχουν γίνει λάθη και πως χρειάζεται μία αυτοκριτική εκ μέρους της κυβέρνησης. Ο ίδιος όμως, σημείωσε ότι «η ΝΔ έχει αλλεργία στην αλήθεια», αναφέροντας χαρακτηριστικά παραδείγματα, όπως αυτό του ‘φιάσκου’ με τα 300 λεωφορεία leasing, το άνοιγμα των σχολείων με ανοιχτά παράθυρα και κουβέρτες, όταν η Χαριλάου Τρικούπη πρότεινε από τότε μαζικά τεστ, για να την αντιμετωπίσουν ως λαϊκιστή και τώρα, μήνες μετά, να τα εισαγάγουν κ.ο.κ. «Η κυβέρνηση, λοιπόν, η οποία έχει το μαχαίρι, έχει και το καρπούζι, πρέπει να παραδεχτεί τα λάθη της για να μπει σε μια διαδικασία συζήτησης και με τα υπόλοιπα κόμματα με ουσία και διάθεση πραγματικής επίλυσης των προβλημάτων και όχι προσχηματικά. Αλλά η αυτοκριτική και το φιλότιμο είναι λέξεις άγνωστες για τη ΝΔ», είπε.
Την ίδια ώρα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει fake politics με fake news, κάτι που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το συμφέρον του ελληνικού λαού. «Δεν μπορούν να καταθέσουν ούτε μία πρόταση που να είναι στοιχειοθετημένη, ούτε στο υγειονομικό ούτε στο κοινωνικό σκέλος», είπε, διερωτώμενος γιατί δεν έκανε όσα ζητά τώρα, όταν ήταν στην κυβέρνηση.
Και μπορεί οι ‘γέφυρες’ μεταξύ Κινήματος Αλλαγής και ΣΥΡΙΖΑ να είναι …ανύπαρκτες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συμβαίνει το ίδιο μεταξύ του Κινήματος Αλλαγής και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, στην Χαριλάου Τρικούπη υποστηρίζουν ότι «με τους πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ίσα-ίσα συμπορευθήκαμε στο παρελθόν στο ΠΑΣΟΚ και θα μπορούμε να το κάνουμε και στο μέλλον», απευθύνοντας νέο προσκλητήριο στο εκλογικό ακροατήριο του Αλέξη Τσίπρα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τα στελέχη που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για να βρουν στον ΣΥΡΙΖΑ μία καρέκλα. «Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με όσους βουλευτές έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντάς το, και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισαν διπλά και τριπλά μνημόνια και ακολούθησαν στρατηγικές σαν αυτές του ΣΥΡΙΖΑ», λένε, με τον Παύλο Χρηστίδη να γίνεται ακόμα πιο αιχμηρός. «Ας μείνουν εκεί να χειροκροτούν τον κ.Τσίπρα να βρίζει το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου», δήλωσε.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αγαπητέ μου κύριε Χρηστίδη,
    η κυβέρνησης για το θέμα,
    το πολύ σοβαρό θέμα του κορωνοϊού , έχει στα χέρια της “μαχαίρι και πεπόνϊ” .
    Εμείς όμως μια και αποτελούμε την βάση του πλέον Δημοκρατικου Προοδευτικού και Οικολογικού κόμματος στην χώρα μας σήμερα , τον συνασπισμό του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ των ενεργών πολιτών έχουμε και το παραδεχόμαστε και τις δικές μας ευθύνες .
    Να συμβάλουμε και με δικές μας ιδέες, γνώσεις ,προσπάθειες, υποδείξεις και προγράμματα τα οποία κοινοποιούμε μέσω της βουλής και των προσπαθειών των δικών μας οργάνων στον Ελληνικό Λαό., καλή ώρα όπως κάνετε και σεις με αυτό το άρθρο.
    Σε ότι μαλιστα κρίνουμε ότι γίνεται ομολογουμένως καλά με διαύγεια από την Διακυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη,
    εμείς δεν έχουμε λόγο να μην το υποστηρίζουμε. Γγια την ασφαλειά μας !
    Το ότι ο σημερινός πρωθυπουργός μας πρέπει Να απαγκιστρωθεί από την επήρεια των προδοτών κωστακαραμανληκων που έχουν κατακλείσει όχι μόνον το κόμμα της ΝΔ , κνώντας τα σκοινιά της πολιτικής της αλλά και την πολιτική που εφαρμώζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση υπό ου Άέξη Τσίπρα και τους γυροκλογους του και από το ΠΑΣΟΚ πουμεταπηδησαν εκεί γιατί στο ΠΑΣΟΚ της περιόδου 2009-2011τους είχαν κοπεί “ η λούφα ,τα λούσα και η πολιτική ανηθικότητα “.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.