Neo

ΠΑΣΟΚ είμαστε…

Δεν θα έθετε υποψηφιότητα, αν δεν ήταν πεισμένος ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα. Αυτό υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ερωτηθείς (OPEN) γιατί το Κίνημα Αλλαγής θα είναι καλύτερο με εκείνον στο τιμόνι του.
Υποσχέθηκε μάλιστα εκ νέου τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών του κόμματος, βάζοντας τον πήχη ψηλά και λέγοντας επί λέξει ότι «το 8% θα γίνει 18%» και θέτοντας ως στόχο το κόμμα να γίνει ξανά δύναμη εξουσίας. «Να ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ ή ΚινΑλ;», ρωτήθηκε. «ΠΑΣΟΚ είμαστε», απάντησε. «ΠΑΣΟΚ είμαστε οι συντριπτικά περισσότεροι», επαναφέροντας πάντως τον τίτλο «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής», τον οποίο και αρέσκεται να χρησιμοποιεί.

7 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο κ.Ανδρέας Λοβέρδος εχει πολιτικές πεποιθήσεις προσωπικής αιγμής αλλά οχι κυβερνητικές ικανότητες και καμμία δυναμική προσωπικότητα, να αντιμετωπίσει τους σημερινούς εσωτερικούς,ευρωπαικούς και παγκόσμιους καρχαρίες.Εξάλλου συμμετείχε σαν βουλευτής και μέλλος του ΚΙΝΑΛ τόσα χρόνια για την μιζέρια των 8%…..

  2. Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι ένα από τα κόμματα , τα κινήματα, τις τάσεις για την πρόοδο ενεργών πολιτών , τα οποία συντάσουν το Κίνημα Αλλαγής .
    Ηρθε με αυτοοργάνωση ενεργών πολιτών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και στήθηκε από την βάση του προς την κορυφή .
    Μετά βγάλαμε και τον/την αρχηγό μας σε ανοιχτή ψηφοφορία .
    Παρουσιαζόμαστε στον Ελληνικο λαό Χωρίς μάσκες ( οταν δεν υπάρχει πανδημία ) ο ΣΥΡΙΖΑ αλήθεια ως το παρουσίασε τον Καμμένο και όσους άλλος σθπυ νελεξε από την χαβούζα του Κωστακαραμανλησμου , την παρέα του Τσοχατζόπουλου και τους ομπρέλα δες που κόπηκαν το ΚΙΝΑΛ σαν τον Ραγκούση , τον Μπίστη την Ξενογιαννακοπουλου και την Μπατζελή σας .
    Οι βαρουφακιδες φυσικά και οι Φλαμπουραριδες είναι από τα σπλάχνα σας, αλλά τι απέγιναν Κωνσταντοπουλου Λαφαζάνης και οι αλλοι της “ Μιας Δραχμής “ που είχατε ρεσπέτο. Να μας σώσουν από τα μνημόνια που τελικα. Μασς φέρατε σεις τα πε4ισσοτερα ή τα πιο μακρυά σε χρόνο για να ξεπληρωθούν .

  3. Mέχει να μας βρει στα σπίτια μας η επόμενη Βουλή κε ή κα. Πατσαβούρα,
    βούλωσε τό και καταγγείλει με στοιχεία και ντοκουμέντα κάτι που δεν έγινε σωστό (επώνυμα μάλιστα όπως κάνω εγώ )
    Διαφορετικα βάλε πλάτη με συναίνεση γιαυτα που πιστευεις ότι πρέπει να γίνουν για τον Ελληνικό Λαό και τηνΔημοκρατια του .
    Διαφορετικά παραμένεις πατσαβούρα και θα στο υπενθυμίζω συνεχώς .

  4. FEMA 14:06 01/04/2021

    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ–ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ !!

    ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ !!

    ΚΑΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!

    ΕΓΙΝΕ ΜΕΙΡΑΚΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑΣ ΦΩΦΗΣ !!

    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ !!

  5. Τακτική και ειδική περίπτωσης Πατσαβούρας στην συζήτηση .
    FEMA ´
    τώρα εσυ, χωρίς πρόσωπο , υπόληψη και ήθος στην δημοκρατική ανταλλαγή απόψεων ,
    θα πεις σε εμάς του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ πως θα αντιδράσουμε στους τρόπους των υποψηφίων μας για ΝΑ χριστεί η πλατφόρμα του κόμματος μας ;
    Άρχισε να μαζεύεις πίσω τα ΟΥΣΤ που έχεις εκστομίσει.
    Και σκεπάσου μ ‘ αυτά γιατί πολλοί εδώ σε φτύνουν !

  6. FEMA 10:19 01/04/2021

    ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ–ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ !!!

    ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ !!

    ΤΟΝ/ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ …ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ !!

  7. Θ.Τ. 9:35 01/04/2021

    Ο Λουλα στην Βραζιλία ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ επιτελους ), αφού έκανε φυλακή, αφού απαλλάχτηκε, στην ερωτηση αν θα κατέβει στς επόμενες εκλογές απάντησε ( Spiegel ) : Δεν είναι ώρα να συζητάμε γιά υποψηφιότητες, αλλά fγιά ΠΟΛΙΤΙΚΗ συζήτηση ( ιό, κ.λπ. ) . . . Ας τ ακούσουν όοοοοολοι οι υποψήφιολογούντες . . .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.