ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Πικάντικη ψητή φέτα με πιπεριά τσίλι και ρίγανη

Μία εξαιρετική συνταγή για πικάντικη ψητή φέτα με πιπεριά τσίλι και ρίγανη.

Υλικά

  • 200 γρ. φέτα
  • 1 πιπεριά τσίλι χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένη
  • 1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη ή ½ κ.γ. ξερή
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C.

Βάζουμε τη φέτα επάνω σε ένα αλουμινόχαρτο.

Απλώνουμε την πιπεριά και τη ρίγανη και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.

Διπλώνουμε το αλουμινόχαρτο σε ένα πακέτο, το βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί και να μαλακώσει.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.